TRI-BIO švaros priemonių apžvalga. Ketvirta dalis - TRI-BIO Natural skalbinių minkštiklis

TRI-BIO švaros priemonių apžvalga. Ketvirta dalis - TRI-BIO Natural skalbinių minkštiklis

16. Sep 2017, 13:26 Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis

Šį kartą nedaugžodžiausiu ir nebus labai daug nuotraukų, nes jokių ypatingų testų minkštikliui aš nesugalvojau. Paprasčiausiai, arba jis minkština, arba ne!

Kaip ir visa TRI-BIO produkcija, minkštiklis yra natūralus, be jokių kenksmingų priedų, tad tinka ir alergiškiems žmonėms, ir vaikų jautriai odai. Bent jau nepastebėjom kažkokių neigiamų reakcijų ir labai tuo džiaugiamės.

20170916131209-60007.jpg

Pakuotė standartinė, patogiai paimama, saugiai užsukama. Beje, labai džiugu, kad visų gaminių kamšteliai skirtingų spalvų: spalvotų audinių skalbiklio - žalias, baltų - baltas, o minkštiklio - rožinis. Labai lengva prisiminti. Gal todėl, kad rožinė kažkaip automatiškai asocijuojasi su kažkuo švelniu, maloniu ir mielu. Tik reklaminiame lankstinuke kamštelis kažkodėl visgi baltas.
Pats minkštiklis baltos spalvos, palyginus su skalbikliais kur kas skystesnis.

20170916130806-52489.jpg

Iš pirmo žvilgsnio, o gal reikėtų sakyti, pauostymo, kvapas labai aitrus, nors nurodyta, kad nėra jokių kvapiklių. Bent jau man atrodo, kad kvapas yra ir labai stiprus, bet iškart galiu pridurti - labai malonus.

Aš vis bandžiau prisiminti, ką gi jis man primena. Taip ir neprisiminiau, bet kažodėl mintys krypo į kažką valgomo, kažkokį desertą ar kokteilį. Pinakolada gal? Na, kažkas saldaus. Bet išskalbus jokio aitrumo nesijaučia, ir net galėčiau pasakyti, kad nelieka apskritai jokio papildomo kvapo išskyrus švaros.
Kalbant apie skalbinių minkštumą, galiu pasakyti tiek: jei audiniai dar nesugadinti ir nuolat tinkamai prižiūrimi, po minkštiklio jie ir toliau lieka minkšti ir purūs. Jei visgi bandysit atgaivinti kažkokį seną "sukietėjusį" daiktą, greičiausiai nepavyks.
Mano sūnelis turi be galo mylimą rankšluostį, kurį naudoja visada ir taškas. Todėl tą rankšluostuką skalbiu labai dažnai. Pradžioje jis buvo minkštas, dabar jis jau daug šiurkštesnis. Išmėginau TRI-BIO minkštiklį ir kažkokio ypatingo skirtumo nepajaučiau. Bet manau, kad galima kartoti minkštinimo procedūras, gal net pamirkyti jame prieš skalbiant ir kažkaip atgaivinti audinį.

20170916131105-66054.jpg

Kol testuosiu likusius produktus, būtinai stebėsiu ir rankšluostuko būklę.
Visi kiti rankšluosčiai, vaiko megzukai ir švelnesni drabuželiai po skalbimo su minkštikliu iš tiesų labai minkšti ir švelnūs.

20170916131931-49714.jpg

Apibendrintant, esu minkštikliu patenkinta. Labai džiaugiuosi, kad jo sudėtyje nėra ilgo chemikalų sąrašo, labai patiko tas iki galo neatpažintas kvapas iš butelio. Po skalbimo drabužiai tiesiog gaiviai kvepia. Jokių cheminių stiprių kvapų! Žinot, kartais būna pridėta tokių stiprių dirbtinių aromatų, kad pasiėmus drabužį imi čiaudėti. Tai va, tik nesu TRI-BIO. Todėl tikrai galiu jį rekomenduoti ne tik alergiškiems, bet ir jautrią uoslę turintiems žmonėms.
Juokas juokais, bet manau, kad drabužis turi kvepėti švara. Jei jūs norit sukurti kažkokį specialų aromatą, naudokit mėgstamus kvepalus. Galima į drabužinę ir levandų ryšulėlį pasikabinti, o sintetiniams kvapams - griežtas ne.