Triušienos troškinio RECEPTAS

Triušienos troškinio RECEPTAS

12. Mar 2016, 09:54 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt
"Mamyčių klubo" laidos rubrikoje "Ir sveika, ir skanu" ką tik kalbėjome apie tai, kaip sudominti nevalgiuką maistu, o Jorio mama Rūta gamino vieną iš mėgstamiausių sūnaus patiekalų - triušienos troškinį.
 
Patiekalas paprastas ir žingsneliai jo taip pat lengvi, bet tiems, kas mėgsta tikslumą, surašome receptą:

1. Išverdame triušieną.
 
2. Keptuvėje pakaitiname tam skirtą kokybišką aliejų ir jame lengva pakepiname daržoves - smulkiai pjaustytas morkas, žaliuosius žirnelius, brokolius (bet iš tiesų - tas, kurios patinka jums ir jūsų mažiesiems).
 
3. Daržovėms suminkštėjus, idedame mažais gabaliukais suplėšytą mėsą.
 
4. Užpilame grietinėle. Uždengiame dangtį. Troškiname apie 20 min.

5. Druskos, pipiriukų pagal skonį ir voilà!

Skanaus!