Troškinukas puodeliuose iš Rytų virtuvės

Troškinukas puodeliuose iš Rytų virtuvės

24. Oct 2012, 07:00

 

Porcijos šešiems asmenims:

 

Veršiena (aviena)— 700-800 g

Baklažanas — 500 g

Svogūnas — 3 vnt.

Bulvė — 500 g

Pomidorai — 500 g

Pomidorų sultys (maždaug pusę stiklinės puodeliui)

Adžika (sausa)

Kalendra

Petražolės

Česnakas (kelios skiltelės)

 

Gaminimas:

 

 


Svogūną smulkiai supjaustyti, įdėti ant puodelio dugno.

 

Kitas sluoksnis – bulvės, baklažanas, supjaustytas kubeliais (kiekvieną sluoksnį pabarstyti adžika ir druska).

 


Pomidorai, supjaustyti kubeliais ir smulkiai supjaustytas česnakas. Ir tik po to mėsa.

 


Užpilame pomidorų sultimis. Arba šiuo atveju – pomidorų padažu, praskiestu vandenyje.

 

Pabarstome žaluma

 

 

Šauname į orkaitę 1,5-2 val.

 


Skanaus!

Šaltinis: Zenskijklub.lv

24. Oct 2012, 10:22

labai geras dalykas,mes daznai darome,laaabai skanu,isbandysim ir si receptuka

24. Oct 2012, 10:19

Mačiau Maximoj po 6,99lt dabar, bet tik iki 22d buvo 😀 Aš ir nespėjau nusipirkti, užmačiau, paskui pavėlavau dienele 😀