Porcijos šešiems asmenims:
Veršiena (aviena)— 700-800 g
Baklažanas — 500 g
Svogūnas — 3 vnt.
Bulvė — 500 g
Pomidorai — 500 g
Pomidorų sultys (maždaug pusę stiklinės puodeliui)
Adžika (sausa)
Kalendra
Petražolės
Česnakas (kelios skiltelės)
Gaminimas:
Svogūną smulkiai supjaustyti, įdėti ant puodelio dugno.
Kitas sluoksnis – bulvės, baklažanas, supjaustytas kubeliais (kiekvieną sluoksnį pabarstyti adžika ir druska).
Pomidorai, supjaustyti kubeliais ir smulkiai supjaustytas česnakas. Ir tik po to mėsa.
Užpilame pomidorų sultimis. Arba šiuo atveju – pomidorų padažu, praskiestu vandenyje.
Pabarstome žaluma
Šauname į orkaitę 1,5-2 val.
Skanaus!
Šaltinis: Zenskijklub.lv
labai geras dalykas,mes daznai darome,laaabai skanu,isbandysim ir si receptuka
Mačiau Maximoj po 6,99lt dabar, bet tik iki 22d buvo 😀 Aš ir nespėjau nusipirkti, užmačiau, paskui pavėlavau dienele 😀