Uno parkas išbandytas!

Uno parkas išbandytas!

23. Sep 2020, 13:36 picama picama

Kaip smagu buvo su visa šeima nukeliauti į Uno parką! Ačiū MK už tokią dovaną!

Esu buvusi ir laipiojusi ne viename tokiame karstynių parke (tikras smagumėlis), bet.... labai seniai! Kai dar neturėjome vaikų! Turbūt prieš kokius aštuonis metus mažiausiai! Ir ši dovana buvo puiki proga išbandyti savo jėgas!

Vaikiškas trasas įveikiau lengvai, nesunki pasirodė ir mėlynoji- čia palavinau savo pusiausvyrą ir kai kurias kliūtis įveikiau dideliame aukštyje niekur neįsikibusi (turbūt saugumo suteikia žinojimas, kad vis tiek nenukrisiu, nes mane laiko karabinas). Kitoms trasoms jau neužteko laiko, bet dar nutariau išbandyti drambliaskrydį!

Va čia tai super duper savanoriškas šuolis su guma iš 16 m aukščio! Ir kol ėjau link jo buvo visai nebaisu, net pačiai keista buvo. O darbuotojas, lydėjęs į šuolio vietą vis pajuokaudavo, ar nebaisu, jei pasakysiu, kad šiandien mano pirmoji darbo diena? Ar nebaisu, nes virvės pagamintos Kinijoje? Ir tikrai nejutau beimės. Tik kai jau pasileidau rankomis ir pradėjau kristi užgniaužė kvapą ir išsiveržė didžiulis šūksnis! Būtinai išbandykite! 

Vaikai patenkinti, įveikę savo baimę! Užtrukom 3 valandas gryname ore. Pramoga, tinkanti ir patiems mažiausiems, ir suaugusiems.