Užkandžiai Helovynui: pasiūlykite

Užkandžiai Helovynui: pasiūlykite

28. Oct 2012, 00:00

 

Jurgita (astripaprika):

 

Keliaujame į Helovino vakarėlį su mažiuke, ten reikia atsinešt  įvairių užkandžių. Patarkit, ką galėčiau nusinešt, aš dar tokiems susibūrimams esu „žalia“ mama, taigi gal turite patarimų, kas skaniau, ar gražiau žiūrėtųsi ir mamytėms, ir vaikučiams.

 

Prašau, pasidalinkite idėjomis ar receptais.

 

Mamų patarimai:

 

Zaliaake:

 

Pats paprasčiausias variantas – iškepti kokius nors keksiukus ir juos papuošti, pvz. padaryti kokias grimasas. Tam galima naudoti juodą ir baltą šokoladą, akytes daryti iš razinų ar kokių nors baltu bei spalvotų guminukų.

 

Galima naudoti kiaušinio baltymą, plaktą su cukrumi arba cukraus pudra, įsimest dar maistinių dažų (parduotuvėje yra raudonų, žalių, mėlynų ir geltonų). Jeigu norite pažiūrėti kažką panašaus per youtube, įveskite „halloween cupcakes“.

 

Rima:

http://www.mamosreceptai.lt/gaires/helovyno-ideja/

 

Silvijana:

Per google.lt įvedus "Helovynas", visko daug išmeta.

 

Tema forume: užkandžiai vaikams

Krisliukas Krisliukas 28. Oct 2012, 00:09

kaip tik iš helovyno vakarėlio 😉 aš dariau baltą mišrainę, ir tiesiog papuošiau ją.. iš morkų padariau pirštus, iš česnako nagus ir viską įsmeigiau į mišrainę.. http://www.mamosreceptai.lt/receptai/pirstai-is-morku.html
dar kepiau zuikį - ranką..man labai paprasta pasirodė iš faršo suformuot ranką ir ją iškept 😉 nagus taip pat padariau - iš svogūno..