Vaikystės žaidimai

Vaikystės žaidimai

16. Oct 2016, 18:52 irmantaite irmantaite

Vaikystėje žaidėme be galo daug ir įvairių žaidimų. Man rodos visas vasaros dienas kieme tik ir žaisdavome slėpynes, gaudynes, smagiai šokinėjom per gumytes, šokinėjom su virvutėm, o kur dar paslaptingų sekretų darymas ir jų slėpimas.

Kiek pamenu, pas mus buvo ūžiantis kiemas nuo vaikų gausos. Bet kuriuo metu išėjus į kiemą galėjai prisijungti prie tuo metu žaidžiamų žaidimų. Ir nėra abejonės, jog pats pačiausias mūsų kiemo žaidimas buvo KVADRATAS :) Mėgstamas tiek berniukų, tiek mergaičių. Jį mėgo žaisti ir mažesni, ir didesni vaikai. Tai buvo žaidimas vienijantis ne tik mūsų, bet ir aplinkinių kiemų vaikus. Taip prisidūkdavom, išsilakstydavom, buvom labai aktyvūs bei sportiški vaikai :)

Na o namuose man labai patikdavo žaisti su popierinėmis lėlėmis, piešti joms rūbelius, daryti popierinius baldelius. Ir žinoma dar stalo žaidimai. Koks džiaugsmas apimdavo gavus naują žaidimą :)

20161016183644-97617.jpg

Stalo žaidimus su vaikais ir dabar smagiai žaidžiame, turime jų įvairių. Na o kvadrato žaidimas matyt jų dar laukia ateityje, kol kas jie tam dar per maži, ir šiam žaidimui reikia daugiau nei dviejų vaikų :)