Valgomi lizdeliai

Valgomi lizdeliai

03. Apr 2013, 00:00

Labai patrauklus patiekalas, kuriam reikia vos trijų sudedamųjų dalių!

 

Šiam patiekalui reiks:

 

šaldytos mielinės tešlos lapelių

putpelių kiaušinių

šaldytų špinatų

druskos

 

{smallpic:1}

 

Kaip gaminti:

 

Atšildyti tešlą, supjaustyti ją kvadratėliais. Dedame po špinatų rutuliuką ant kiekvieno tešlos kvadratėlio.

 

{smallpic:2}

 

Iš špinatų padarome lyg lizdą ir į jo vidurį įmušame po putpelės kiaušinuką.

 

Tešlą aptepame kiaušinio plakiniu. 

 

{smallpic:3}

 

Šalia paberiame saulėgrąžų sėklų.

 

{smallpic:4}

 

180 laipsnių orkaitėje šį patiekaliuką dariusi mama lizdelius kepė 15-20 minučių.

 

{smallpic:5}

 

Daili užkandėlė, ar ne? Tokia pavasariška!...

 

{smallpic:6}

 

Skanaus!

 

www.maminuklubs.lv