Vasaros Gidas. Ogmios miestas

Vasaros Gidas. Ogmios miestas

18. Jun 2020, 14:20 ikke ikke

Jeigu ir jums tenka didžiąją vasaros dalį leisti Vilniuje ir jau pabodo tūnoti kiemo aikštelėje, siūlau atvykti į Ogmios miestą, kuris įsikūręs Verkių g. 29.

Kadangi mes su vaikais gyvename visai netoliese, ateiname čia bent kartą per savaitę ir sugebame išbūti čia kone pusdienį.

Turbūt bent mano vaikams didžiausias traukos objektas čia yra fontanai, jų yra 3 rūšių: nuo gigantiškų, dušo formos, iki vaikiškų mažų fontaniukų.

Specialiai dėl jų visada isidedu atsarginių drabužių ir batų komplektą. Taip pat maniškiams patinka sūpynės, įvairūs treniruokliai bei vaikiški atrakcionai.

Parke labai daug suoliukų, tad patogu tiesiog pailsėti ar ramiai suvalgyti ledus. Taip pat yra visokių įdomių skulptūrų skulptūrėlių :)

Apie parduotuvės plėstis nenorėčiau, bet man patinka, kad daug vaikiškų parduotuvių yra vienoje vietoje, tad galime šiek tiek pažaisti, tuomet užeiti į vieną kitą parduotuvėlę labai neišvarginant vaikų. Dar turbūt reiktų paminėti kavinių gausą šiame miestelyje, dauguma jų turi staliukas lauke, tad vaikai gali dūkti visai šalia.

Nors Ogmios parkas tikrai nėra ta vieta, kurią būtina aplankyti šią vasarą, bet paįvairinti kasdienybę čia tikrai pavyks :)