Vasaros palydovas - CELIULITAS. Kaip atsikratyti jo per 14 dienų namų sąlygomis?

Vasaros palydovas - CELIULITAS. Kaip atsikratyti jo per 14 dienų namų sąlygomis?

03. May 2019, 15:15 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Kai termometro stulpelis rodo vasarą, stori megztiniai slepiasi spinton ir prasideda šortų sezonas - pats laikas atkreipti dėmesį į savo odą.

Net jei ir neketinate puoštis bikiniu paplūdimyje, vis vien norite apnuoginti rankas, pečius ir kojas saulei. Laimei, nebeteks kaisti vasarą dėvint ilgas kelnes ir nebereikės dėti tiek pastangų, kad pagerintumėte savo odos būklę. Turime puikų sprendimą - Pranamat ECO masažinį kilimėlį, kuris greitai ir efektyviai pašalina amžiną moterų bėdą - celiulitą!

Daugelis moterų mano, kad neįmanoma atsikratyti celiulito namuose, bet jos klysta! Populiariausi metodai reikalauja nemažai laiko ir pastangų, bet su Pranamat ECO jūsų oda taps lygi ir sveika per trumpą laiką.

Naudojant Pranamat ECO kilimėlį 2 kartus per dieną po 15 minučių pagerinsite savo mikrocirkuliaciją.

Kokiu būdu?

Tai paprasta! Pranamat ECO suteiks jums akupresūrinį masažą vos tik ant jo atsigulsite.

Siekiant dar geresnio rezultato, iškart po masažo, kol oda atrodo lyg įkaitusi, palepinkite ją aliejais. Mišinį nesunkiai galite pasigaminti ir namuose - sumaišykite 2-3 lašus eterinio aliejaus su alyvuogių aliejumi ir naudokite probleminėms vietoms.

Kartojant procedūrą reguliariai, pirmus rezultatus išvysite jau po 14 dienų, o per 3-4 mėnesius atsikratysite jo visiškai.

Celiulitas - ne tik kosmetinė problema, tai tiesiogiai susiję su poodinio sluoksnio pokyčiais, kurie sąlygoja  lėtesnę kraujo ir limfos tėkmę.  

Dėl specifinės riebalų lastelių struktūros, pažeistos lastelės, išsidėsčiusios tarp kolageno skaidulų, nebegali gauti pakankamai maistinių medžiagų ir deguonies bei tinkamai pašalinti toksinus iš organizmo dėl sulėtėjusios kraujo ir limfos apytakos. 

Masažas yra vienas efektyviausių būdų kovojant su celiulitu!

Masažuojant problemines vietas su Pranamat ECO reguliariai (bent 4-5 dienas per savaitę) ne tik ištirpdysite riebalus pasirinktose vietose, bet ir žymiai pagerinsite savo odos būklę - ji taps stangresnė ir elastinga. 

Pranamat ECO masažinis kilimėlis gali padėti atsikratyti gąsdinančios "apelsino žievelės" namuose be jokių ypatingų fizinių pastangų ar dietos, vien pagerinant mikrocirkuliaciją ir atstatant metabolizmą.

Daugiau informacijos apie Pranamat ECO naudą:

https://pranamat.lt/text/howitwork/78-celiulitui

Facebook: https://www.facebook.com/pranamatlietuva/

Instagram: https://www.instagram.com/pranamatlietuva/

trelkettte trelkettte 12. Nov 2023, 09:19

Tabletės nuo celiulito - https://tonzes.com/celult.htm

guycassode258 guycassode258 22. May 2019, 13:11

Tabletės nuo celiulito - http://cellinea.se