Versli mama Aušra originaliu būdu skatina gerti vandenį

Versli mama Aušra originaliu būdu skatina gerti vandenį

29. Mar 2016, 16:49 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Prisipažinsiu, kad visad norisi pakalbinti tas verslias mamas, kurių veikla neįprasta ir originali. Todėl pasiūlymas susipažinti su Aušra Greiciūte-Vabuoliene ir jos veikla yra būtent tai ko ieškojau - moteris skleidžia labai naudingą sveikatai idėją „Vitajuwel“ www.vitajuwel.lt, kuomet kristalais gerinamas geriamasis vanduo.

20160329074509-31293.jpg

- Jūsų verslas, labai naujoviškas - kas yra „VitaJuwel“? 

- „VitaJuwel“ – tai prieš devynerius metus sukurtas vandens gerinimo būdas. Idėjos autorius yra vokietis, ponas Eisen. Pagrindinis jo noras buvo gerinti vandens kokybę ir skatinti žmones gerti apskritai. VitaJuwel kompanijos išskirtinumas – taurieji akmenys, kurie per vibracijas ir dažnius veikdami vandenį į jį atiduoda visas savo energines savybes.

Akmenys yra atkeliavę iš viso pasaulio, kiekvienas jų yra šlifuojamas, kiekviena fijolė ar ViA buteliuko modulis yra pagaminti rankomis. Nėra nei vieno identiško akmenų mišinio ar fijolės formos.

- Gal galite išvardinti skirtingų pavyzdžių, kaip koks akmuo gali paveikti vandenį?

- Kiekvienam žmogui vandens skonis gali skirtis, tai priklauso, kas žmogui tuo metu aktualu. Jei trūksta vidinės ramybės, nėra balanso tarp proto, kūno ir sielos – visada patiks derinys „Ramybės taurė“, jei šiuo metu aktuali svorio sureguliavimo ir judėjimo tema – ypač patiks derinys „Tobulas kūnas“, derinys „Įkvėpimo galia“ išskirtinis savo poveikiu mūsų mintims, tai konstruktyvų mąstymą skatinantys akmenys. „Vandens galia“ labiausiai tiks žmogui geriančiam mažai vandens. Šis derinys reguliuoja troškulio pojūtį, žmogaus netroškins, bet duos pasąmonei impulsą, kad žmogus badauja vandens. Derinys „Laimingas vaikas“ yra skirtas vaikams ir jaunimui, o išskirtinis tuo, kad derinyje esantys akmenys padeda gerinti koncentraciją, sužadina vaizduotę, stiprina emocinį stabilumą, gerina mokymosi gebėjimus.

Mes turime 17 rūšių derinių, iš kurių sau reikiamą ras tikrai kiekvienas.

20160329075316-81131.jpg

- Iš kur atkeliauja šie produktai? 

- „VitaJuwel“ gimtoji šalis – Vokietija.

- Kaip kilo mintis pristatyti tai Lietuvoje? 

– Pati pirmą kartą pamačiau ąsotį su fijole pas draugę Vokietijoje. Jai šis produktas tarnavo labiau, kaip namų puošmena, o mane sudomino akmenų poveikis žmogui. Maždaug po metų nusprendžiau susisiekti su gamintojais ir pasiūlyti jų produktams Lietuvos rinką. Po kelis mėnesius trukusių derybų mums pavyko pasirašyti sutartį, kuri leido imtis veiklos visu pajėgumu.

- Prieš kiek laiko startavote? 

- Oficialus startas – 2015 gegužė.

- Kaip vyko visas verslo kūrimo procesas - nuo ko pradėjote, kas reikalavo didžiausių investicijų ir su kokiomis problemomis susidūrėte? 

- Didžiausios investicijos – laikas. Mano mažajai buvo 1,5 metų, kai teko išeiti į darbą – tai bene didžiausia investicija į šį verslą. Problemų šis verslas kol kas nesukėlė jokių. Nepavadinčiau to problema, gal iššūkiu, kai reikia skeptiškai nusiteikusiam žmogui parodyti skirtingą vandens skonį. Jeigu žmogus paragauja, jau po trečio gurkšnio nustemba sakydamas: bet tikrai skiriasi ;)  

- Ar rašėte verslo planą? Kodėl?

- Plano nerašiau. Gyvenime stengiuosi visur vadovautis intuicija. Ji moteris apgauna retai (šypteli).

20160329075340-92611.jpg

- Kur reklamuojatės ir kas veiksmingiausia?

- Veiksmingiausia reklama yra parodos, pristatymai, facebook, reklama „Iš lūpų į lūpas“.

- Kur pati dirbote (ar dirbate) anksčiau - kaip tai įtakojo šio verslo pradžią?

- kartu su vyru turime pagrindinį savo verslą – prekyba vandens filtrais, montavimas ir jų aptarnavimas. Ilgametė patirtis parodė, kad kas 4-5 metai klientai pageidauja naujovių, todėl esame atvežę į Lietuvą Sodastream vandens gazavimo aparatus, o 2015 m. pristatėme „VitaJuwel“ šedevrus. Viskas susiję su vandeniu (juokiasi).

- Kur prekiaujate VitaJuwel produktais? 

- „VitaJuwel“ produktais prekiaujame internetu www.vitajuwel.lt, didžiosiose Vero Cafe kavinėse (Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje). Partnerių ieškome visuose Lietuvos miestuose.

20160329075446-65441.jpg

- Kokių atsiliepimų sulaukiate?

- Pats maloniausias atsiliepimas yra tuomet, kai klientas pasako, kad „tai tikrai veikia“, tai reiškia – žmogus tikrai pradeda gerti ženkliai daugiau vandens, tuo pačiu jaučia ir pasirinkto derinio akmenų savybių poveikį. Labai smagu būna, kai žmogus ragaudamas įvertina, kad tikrai vandens skonis skiriasi.

- Dirbate viena ar turite pagalbininkų? 

- šiuo metu turiu tik vieną kolegę, tačiau kolektyvo augimas neišvengiamas (šypsosi).

- Ar planuojate plėstis ir kaip?

- Artimiausiu metu planuojame prisistatyti Latvijos rinkai, rudeniop norėtume susipažinti su Skandinavijos šalimis.

20160329075404-57365.jpg

- Papasakokite apie savo vaikučius - kiek metų, kokie vardai, ar lanko darželį, mokyklą, kas prižiūri ir kaip sekasi derinti verslą su motinyste? 

- Mes auginame 16 m. dukrą Robertą (vyro dukra) ir 2,3 metų Austėją. Mano merginos jau seniai „vandeninės“, šeimoje kitų gėrimų nebūna. Poreikio nėra. Roberta mokosi mokykloje, Austėja dūksta namie su nuostabia aukle.

Taip anksti po motinystės atostogų išeiti dirbti buvo iššūkis. Organizmas neatsigavęs, poilsio pertraukos, atsiradus auklei, neturėjau. Buvo labai sunku, nes darbas po 17 val. nesibaigia (juokiasi). Dabar jau šiek tiek lengviau, nes mažoji jau mėnesį išmiega visą naktį - iki tol reikėdavo naktį prie lovelės sėdėti po kelis kartus, laukti, kol užmigs. O, ir tėčio kompanija, ne visada tenkindavo. Ką keisčiau? Būčiau norėjusi vėlesnio verslo starto, tačiau to pasirinkti negalėjau. Ilgesnis pasilikimas namuose būtų kainavęs šį verslą.

Tačiau džiaugiuosi, kad gebu atskirti darbą nuo šeimos ir laiko su artimaisiais verslui neaukoju. Esu labai dėkinga savo vyrui, mamai, kurie daug padeda, kai tenka išvažiuoti į parodas ar pristatymus.

- Kuris akmuo ar jų derinys yra jūsų mėgstamiausias?

- Mano pažintis su akmenimis prasidėjo nuo derinio „Neblėstanti energija“, kadangi po  gimdymo norėjau kuo greičiau atsigauti. Šiuo metu favoritas – „Gyvenimo aistra“ – tai dinamikos ir vidinės stiprybės suteikiantys akmenys.

20160329075425-65184.jpg

- Ką patartumėte toms, kurios svajoja apie savo verslą - verta jį pradėti ar geriau pagalvoti? Nuo ko pradėti?

- Pradėti verta visada. Tereikia svajoti ir klausyti savo širdies. Ji niekada nemeluoja. Taip sakau ir savo klientams – pirmasis širdies dūžis renkantis tauriųjų akmenų derinį ir yra pats teisingiausias.

Linkiu visoms mamoms sėkmingo idėjų įgyvendinimo ir svarbiausia - nepamiršti savęs. Skirti laiko sportui, meditacijai, masažui. Išmokite prašyti. Namiškiai tikrai neatsisakys padėti.

Ačiū už pokalbį!

Aušros pristatomus „VitaJuwel“ gaminius su kristalais galite rasti www.vitajuwel.lt, fijoles: http://goo.gl/6ZpGHx, gertuves:  http://goo.gl/0Vm9Ei