Viskas, ką reikia žinoti apie celiulitą

Viskas, ką reikia žinoti apie celiulitą

13. Apr 2012, 00:00

Pavasaris – tai metas, kai nusirengiame nebereikalingus drabužius, o moterys labiau atkreipia dėmesį į savo kūno priežiūrą, juk artinasi šiltasis sezonas, kai norisi puikiai atrodyti su maudymosi kostiumėliu. Viena iš bėdų, neduodančių ramybės – celiulitas.

 

Kodėl jis atsiranda?

 

Dažna problema po gimdymo – celiulitas. Nėštumo metu moteris priauga svorio, tačiau, pasirodo, celiulitas – ne tik svorio padidėjimo požymis. Celiulitas – tai kompleksinis fenomenas, kuris įninka į giliausius odos sluoksnius arba hipodermį.

 

Celiulitas liudija apie tai, kad atsirado kenksmingų medžiagų ar riebalų. Todėl jis gali atsirasti ir lieknoms moterims.

 

Kalbant moksliškai, giliausiuose odos sluoksniuose formuojasi riebalų prisotinti rutuliukai. Jeigu riebalai susidaro greičiau nei organizmas išskaido, atsiranda disbalansas, todėl formuojasi celiulitas ir net gi keliuose ar kulkšnyse.

 

Celiulito susidarymą gali įtakoti keli veiksniai:

 

-Hormoninis disbalansas susijęs su paauglių amžiumi, nėštumu ar kontraceptinių priemonių naudojimu.

 

-Paveldimumas

 

-Gyvenimo būdas, mitybos įpročiai, mažas judrumas, stresas.

 

Norint panaikinti celiulitą, reikia atsisakyti netinkamų mitybos įpročių ir naudoti anticeliulitines priemones savimasažo metu.

 

Rekomendacijos anticeliulitiniam masažui:

 

-Pradėk nuo klubų ir sėdmenų. Patepk kremu odą ir masažuok, suimdama ir šiek tiek patraukdama odą į viršų. Pirmiausia viena reanka, po to abiem.

 

-Masažuok koją nuo kelių iki šlaunų viršaus ir iš vidinės kelių pusės link sėdmenų. Pasirink tinkamą masažo kryptį – visą koją masažuok nuo apačios link viršaus.

 

-Pažnaibyk odą nuo kelių link klubų iš abiejų kojų pusių. Stipriai paspausk kojos odą ir taip trauk link viršaus. Šis masažas stimuliuoja kraujo apytaką ir limfų darbą.

 

-Abiem rankomis suimk kojas per kelius ir trauk odą į viršų link klubų.

 

Lierac produktų serija prieš celiulitą

 

Lierac produktų linija ypatinga. Lierac žinomas kaip aktyvios fitokosmetikos gamintojas. Anticeliulitinių priemonių sudėtyje yra tokios medžiagos kaip indiškas lotosas, baltasis gluosnis, kviečių proteinai, gebenės ekstraktai.

 

Lierac produktų naudojimą kiekviena moteris gali pritaikyti individualiai – kiekvienas Lierac produktas skirtas įvairaus tipo celiulitui ir jis suteiks norimą efektą.

 

Farmacinė kosmetika Lierac, skirta kūno grožiui, yra aukštos kokybės ir suteikia efektyvių rezultatų anticeliulitinių priemonių pasiūloje. Lierac nuolat pasiūlo naujienas, tobulindama savo produktus.

Lierac Body Slim,

200 мл

Mamyčių klubas ir Lierac supažindina jus su Body Slim!

 

Tai daugiafunkcinis koncentratas kūno linijoms, jis sustiprintai veikia prieš celiulitą, pagerindamas odos elastingumą ir limfodrenažą.

 

Šio komplekso rezulatą garantuoja pirmoji užpatentuota regeneruojanti sistema WTB. Į jos sudėtį įeina indiškas lotosas, baltasis gluosnis, biotechnologiniai peptidai, kurie praturtinti celiulitą tirpdančiu aktyviuoju kofeinu 10%.

 >>Akivaizdūs rezultatai panaudojus Lierac Body Slim pastebimi jau po 14 dienų * ir „apelsino žievelė“ sumažėja 100% **.

 

Ši priemonė sušvelnina odą, drėkina ir apsaugo, greitai įsigeria ir nesausina.

 

Primename, kad norint gauti gerų rezultatų, reikia šią priemonę naudoti reguliariai – rekomenduojama naudoti koncentratą du kartus per dieną, masažuojant problemines kūno vietas mažiausiai 28 dienas.

 

Mamyčių klubo skaitytojos pirmosios sužinos, kad parduotuvių lentynose balandžio pabaigoje bus dvi naujienos:

 

Viena iš jų – Lierac Body Slim Ventre&Taille pilvui ir talijai – daugiafunkcinis koncentratas prieš nepageidaujamus apvalumus.

 

O kojoms ir sėdmenims tiks Slim Relachèes&Rebelles, sukurtas kaip intensyvus serumas prieš celiulitą probleminėse zonose ir drenažą.

Lierac Ultra Body Lift 10 Minceur, 

 200 мл

Sukurk savo siluetą

 

Serumas Lierac Ultra Body Lift 10 Minceur sukuria ir tobulina siluetą, apsaugo nuo celiulito susiformavimo.

 

Serumo sudėtyje esantis aspartamas riboja naujų riebalų susidarymą, apsaugo nuo cukrų ir angliavandenių bei riebalų susikaupimo ląstelėse, tokiu būdu efektyviai kovoja su celiulitu.

 

Serumo paslaptis – aktyvus kofeinas 10%, kuris tirpdo riebalus ir lipolizę. Saldymedžio ekstraktas mažina riebalinių ląstelių skaičių ir pagerinti limfos drenažą.

 

Kviečių proteinai aprūpina intensyviu drėkinimu, pagerindami odos elastingumą.

 

Norint puikių rezultatų, priemonę reikia naudoti ryte ir vakare, sukamaisiais judesiais masažuojant problemines vietas – keturias savaites.

Labai svarbu serumą tinkamai naudoti:

Ne rečiau kaip du kartus per dieną.

Ne mažiau kaip vieną mėnesį.

Kruopščiai sukamaisiais judesiais masažuokite problemines vietas, kol visiškai  įsigers.

 

Phytophyline ampoules, 8 мл x20

Ampulėmis per celiulitą

 

Lierac koncentratas prieš celiulitą ampulėse skirtas prieš nepageidaujamus apvalumus.

 

Ampulės panaikina poodinių riebalų susikaupimą ir išlaisvina organizmą nuo nereikalingų riebalų, leisdamos gauti efektyvų rezultatą jau po 4-6 savaičių.

 

Ampules naudoti paprasta ir patogu – ampulės turinį ryte ir vakare lengvai įmasažuokite į odą, kol visiškai susigers. Nuo to, kiek reguliariai naudosite priemonę, priklausys ir rezultatai.

 

Eteriniai aliejai drėkina odą, pagerina kraujo apytaką, tonizuoja ir turi priešuždegiminį poveikį.

 

Tonizuojamąjį poveikį turi varnalėšos ekstraktas, kitos sudėtyje esančios medžiagos padeda iš organizmo pašalinti vandens perteklių ir toksinus.

 

 

Sutikime vasarą gražios ir spindinčios! 

Kosmetiką Lierac galima įsigyti vaistinėse


Tyrime dalyvavo 29 moterys

*Klinikins tyrimas - 14 dienų

**Savęs įvertinimas po 56 dienų