Vištiena įdaryti obuoliai

Vištiena įdaryti obuoliai

09. Jan 2012, 00:00

Įdomus patiekalas, kai obuolio viduje "apsigyvena" vištiena.

 

Reikia:

4 rūgščių ir kietų obuolių

1 nedidelė vištienos filė

200 gramų grietinėlės

100 gramų sūrio

krapų

sviesto

miltų

 

Nupjauname obuolių viršūnes ir išskobiame vidų.

Vištienos filė supjaustome smulkiais gabaliukais ir pakepame svieste, vėliau įdedame grietinėlę su 2 šaukštais miltų ir patroškiname. 

Įdarą obuolyje sluoksniuojame taip: pirmiausia dedame vištieną, tada krapus ir pabaigoje - tarkuotą sūrį. 

Dedame į skardą su gabaliuku sviesto, uždengiame obuolio viršūnėle ir kepame iki pusvalandžio.

Skanaus!

Šaltinis: Maminklub.lv