Tiems, kad penktadieniais laikosi pasninko gavėnios metu, siūlome pietums pasigaminti žuvytę marinate.
Reikės:
Žuvies filė
Miltų
Druskos
Pipirų
Cinamono
Svogūno
Morkos
Česnako
Paprikos
Pomidorų savose sultyse
Žalumynų
acto9%
aliejaus
vandens.
Paruošimas:
Supjaustome žuvies filė nedideliais gabaliukais, pabarstome druska, pipirais ir, apvolioję miltuose, kepame.
{smallpic:1}
{smallpic:2}
{smallpic:3}
Papriką, morką ir svogūną supjaustome ir pakepiname.
{smallpic:4}
{smallpic:5}
Pabarstome žalumynais.
{smallpic:6}
Pomidorus savose sultyse ir česnaką susmulkiname smulkintuvu.
{smallpic:7}
dedame druskos, pipirų, truputį cinamono, 1 v.š. cukraus, taip pat įpilame šiek tiek vandens ir acto pagal skonį.
Dedame druskos, pipirų, truputį cinamono, 1 v.š. cukraus, taip pat įpilame šiek tiek vandens ir acto pagal skonį.
{smallpic:8}
Įdedame mūsų žuvį į indą ir užpilame paruoštu marinatu.
{smallpic:9}
{smallpic:10}
{smallpic:11}
Skanaus.
Maminklub.lv