2-oji Urtės savaitė: Pirmas kartas laukutyje

2-oji Urtės savaitė: Pirmas kartas laukutyje

22. Mar 2013, 08:00

Sveikos, mūsų mažajai princesei prasidejo jau trečia savaitėlė. Antrąją savaitę mes pilnai įsivažiavome į ritmą.

 

Naktį išmiegame po 3-4 valandas, o dieną valgome kas 2-3 valandas. Urtė kaip žvirbliukas valgo tikrai nedaug, ko gero, tai būdinga mergaitėms (suvalgome 40-70 ml mišinuko).

 

Šios savaitės įvykis - pradėjome eiti į lauktutį. Žinoma, pirmas kartas truko penkias minutes, o su kiekvienu išėjimu laikas vis ilgėja. Juokas net ima, jei mažoji nepakakoja - tereikia iškeliauti į kiemą ir grįžtame pilnomis sauskelnėmis.

 

Labai džiaugiuosi, kad mišinuką mes labai lengvai pasirinkome ir mums tiko, kaip ir sauskelnės tinka kuo puikiausiai. Bambutės šašiukas jau bet kurią akimirką gali nukristi, rodos, ko betrūksta iki pilnos laimes.

 

Bet... manę labai neramina traiškanojančios dukrytės akytės. Jau ir naudojame homeopatinius vaistukus, kurie kiek ir pamažino akyčių traiškanojimą, bet jis nepalieka mūsų ramybėje. Su ta pačia problema kovojome ir su Viltyte.

 

Žinoma, tenka kovoti ir su pienlige, bet ji kol kas lengva, kasdien valau burnytę po kelis sykius virintu vandenuku.

 

Pilvo diegliukai mūsų nekamuoja, naktimis miegame neblogai, tik, žinoma, tėveliams trūksta miego. Kadangi panelė keliasi 4-5 val. ryto valgyti, kol pavalgo ir užmiega, nubunda Viltė ir štai mūsų rytas prasideda 4-5 val ryto.

 

Bet pliusas tas, kad su vyru nesiskundžiame bemiegėmis naktimis. Vakarais, kai mažė užmiega, krentame kaip lapai iki sekančio maitinimo. Esu be galo dėkinga vyrui, kuris tikrai man laaaabai padeda ir palaiko mane visur.

 

Džiaugiuosi be galo ir vyresnėlės dukters supratingumu. Viltė nekelia pavydo scenų, supratingai klauso mamytės ir tevelio bei padeda, kai paprašome.

Štai kaip pralėkė mūsų 2-oji gyvenimo savaitė. Kad ir kaip esu išvargusi, tačiau esu be galo laiminga. Man miego trūkumą kompensuoja mano abi mergaitės savo šypena ir meile tėveliams.

 

Jolita

 

HUGGIES NEWBORN

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu

 

22. Mar 2013, 21:12

Aciu 🌷 😍 🌷

22. Mar 2013, 14:06

Vilte saunuole mergaite 😀 as visa laika dziaugiosi uz ja ☺ 😘 😍

22. Mar 2013, 13:14

Na viliuosi,kad Urtyte geriau miegos naktimis nei viltyte,nes su vilte iki triju metu tekdavo naktimis keltis ir i lova parsinesti,viskas pasiekite man isvykus i ligonine ir grizus su sesute. Miegoti pradejo savo lovoje 😀

22. Mar 2013, 10:46

tikrai kad greitai laikas bega,atorodo nesenai tik skaiteme zinia kad Viltyte tures broliuka ar sesute 😀 paskui vis nestumo dienorasti ir jau skaitome apie Urtes 3 savaitele 😀 O del miego tikrai atsimiegosite su teveliu su kaupu kai paaugs abi mergytes 😀 Dziugu kad jums puikiai sekasi 😘

22. Mar 2013, 10:08

Taip jau trecia savaite isibegejo,laikas tikrai lekia labai greitai 😀
Aciu uz siltus zodelius 😀
Del bambutes,tai vakar parasiau straipsniuka ir poto dar valiau bambute ir nukrito sasiukas 😃

neri neri 22. Mar 2013, 09:58

jau trečia savaitė ,kaip greit 😉 sveikatytės 😀