angelelis

angelelis

01. Mar 2014, 13:00

petruskele1. Kovas 2014 12:50

1.Sveiki,mano vardas sudetas is dvieju vardu,Edvardas tai mano tetis,o Vile mano mociute kuri gyvena danguje.Mano mamyte sudejo siuos du vardus ir pavadino mane Edvile,tai tokia ta vardo istorija kuriai pritare ir tetis:)
2.as gimiau Kaune, 2-oje klinikineja ligonineja.Truputuka velavau y sy pasauly tai atkeliavau 39-ta savaite.
3.Mano mama Giedre ir jai jos vardas patinka,o tetis jau kaip minejau anksciau,vardu Edvardas jis tikriausiai taip pat nesiskundzia kad jy taip pavadino.
4.Mamyte tai giliai giliai sirdeleja tekejosi kad bus mergyte,o tetis lyg ir nepriestaravo,bet vis abu kalbejo kad kas bus ta ir mylesim,stai ir atsiradau as tikru tikriausia mergyte(inlove)
5.Mamyte tikrai ysivaizdavo kaip augins mane, ji net ysivaizdavo kaip as atrodysiu ir kad busiu panasi y tety,o tetis pilnai pasitiki mama.
6.Kadangi as seimoje pirmas ir pokolkas vienintelis vaikiukas esu tai teveliai nezino ka lenviau ar sunkiau auginti:)
7.Vezimely teveliai pirko neutralu, juoda-balta,nes mamyte yra girdejusi kad kudikiai pirmiausia pastebi tokias spalvas.
8.Na del rubeliu spalvu mamyte nelabai suka galva,kartais aprenge ir zydrai nes sako tamsaus gymio mergaitems tinka visos spalvos,svarbu kad butu ryskios,bet daugiau turiu ruzavu rubeliu,juk as mergaite(angel)
9.Kadangi as dar maza tai as turiu tik visokius minkstus zaisliukus ir jie yvairus tinka ir mergaitems ir berniukas.
10.Pokolkas as dar zaidziu tik su zaisliukais arba su mama,nors turiu keleta draugiu,bet su jomis susitinkam retai nes gyvename toli viena nuo kitos.
11.Deja dar nei broliuko nei sesutes neturiu:(,bet tikrai tikiu kad kaip dar truputuka paaugsiu kazka tikrai turesiu:$
12.Mamyte tai labai gerai sutardavo su teveliais,o mano tetis labai anksti isejo savarnkiskai gyventi,bet su mamyte iki siol palaiko gerus santykius.
13.