EVELINOS blogas: 7 nuostabios Dominyko gyvenimo savaitės

EVELINOS blogas: 7 nuostabios Dominyko gyvenimo savaitės

13. Jul 2012, 09:00

Norečiau papasakoti tiek daug, kad net nežinau, nuo ko pradėti.

 

Augame puikiai, sveriame jau apie 5,500 kg, gal jau daugiau. Puikiai laikome galvytę, mokame gražiai guguoti, krykštauti ir labai daug šypsomės. Dominykas, ryte pabudęs, mus visada pasitinka su didele plačia šypsena.

 

Mūsų angelėlio miegas

 

Labai džiaugiamės, kad Dominykas nuo pat gimimo ramus kūdikis, jis nė karto nebuvo supainiojęs dienos su naktimi, kiekvieną kartą užmiega apie 22-23 valanadą ir pavalgyti prabunda tik apie 6 valandą ryto. Ir paskui dar miegame iki 10 ryto. Duoda mamytei patinginiauti:)

 

Deimantas su broliuku

 

Vyresnėlis Deimantas vis dar puikiai bendrauja su broliuku, jie kartu bendrauja, Dominykas labai mėgsta stebėti brolį, jie kartu ir šypsosi, ir mažasis guguoja. Tik kol kas vyresnėlis maištauja prieš tevelius.

 

Pirmoji išvyka į gamtą

 

Štai apturėjome ir pirmąją išvyką į gamtą, ten buvome septynias valandas. Dominykas ilgai miegojo, kol kepėme šašlykus, bet spėjo apžiūrėti medžius, taip pat paliesti ir susipažinti su žolyte, medžių lapais. Grynas oras tikrai teigiamai veikia Dominyko nuotaiką.

 

Prisirinkome daug žemuogių, laukinių didelių braškių, kurių vitaminai keliavo Domučiui per pienelį.

 

Išvyka patiko tiek man, nes galėjau pailsėti nuo miesto, atsipalaiduoti ir įkvėpti tyro, gryno oro, tiek ir visai šeimai buvo puikus poilsis, tik gaila, kad nuotraukų negalėjau padaryti, nes fotoaparatą palikom.

 

Pilvelio pūtimas

 

Nuo pat pradžių pilvelio pūtimas mus kankino, bet nedaug, nenorėjau, kad mažiukas kankintųsi, tai iškart pirkome vaistukus Colinox, naudojame juos iki šiol. Ir Domučio visiškai nekankina jokie pilvelio pūtimai, daug purpsim ir puikiai išsituštinam. Jaučiu, koks mažiukas laimingas neturėdamas pilvelio skausmų.

 

Mums viskas tiesiog puiku, esame laimingi, ramūs ir mėgaujamės vasara.

 

Evelina

13. Jul 2012, 19:49

aciu

13. Jul 2012, 16:42

labai graziai augate 👍 🌷