Goda ir Rolandas Alijevai davė sūnui itin retą vardą

Goda ir Rolandas Alijevai davė sūnui itin retą vardą

25. Nov 2013, 12:07 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Užpraėjusį šeštadienį šeimos pagausėjimo sulaukusi Alijevų šeima pagaliau atskleidė kokį vardą suteikė ką tik gimusiam sūnui. 

Tai... Amilis Alijevas. Vardą tėveliai jau buvo išrinkę penki mėnesiai iki gimimo. Berniukas gimė 2650 svorio ir 52 centimetrų ūgio.

Amilis - tai vardas iš hindi ir sanskrito kalbų ir reiškia: "neįkainojama, nepasiekiama". Gali būti ir mergaitiškas vardas Amilė.

Godos pirmagimei jau treji metai ir ji taip pat pavadinta retu Tėjos vardu.

Ką manote apie Amilio vardą? 

27. Nov 2013, 17:50

na man asmeniskai negirdetas vardas,taciau negrazus man😀

25. Nov 2013, 19:14

Kaip norėjo, taip pavadino 😉 Gražus, nedažnas - šaunu 👍 O dėl kartojimosi, tai labai daug nuo senų senovės vardai kartojos - pradžio - Algirdai, Jonai, Juozai ir t.t., Adelės, Anelės, Onos ir t.t. Vėliau Mantai, Matai, Tomai ir t.t. Na ir dabar adekvati situacija, nors pastebiu labai dažnai grįžta senieji vardai, atgimę "naujai", tarkim Adelė - man asmeniškai labai gražus, o senoviškas yra. Na, svarbiausia renantis galvoti ir apie vaiko ateitį, kaip jis užaugęs jausis su tuo varduku.

25. Nov 2013, 15:31

aš manau kad vadins visi Emiliu

25. Nov 2013, 13:20

Neiprastas bet bent jau istariamas ,nes buna isrenka tokius vardus kad vaikui ir kitiems paskui sunku istarti .Visai grazus vardas

25. Nov 2013, 13:15

Neįprastas, bet gražus. 👍

pypse pypse 25. Nov 2013, 12:43

pavadino tėveliai savo sūnutį ir nėra net ką diskutuoti😀

man skamba gražiai, bet jei jau ieškoti kabliukų, tai... mano vardas Evelina, ir daug kas mokykloje ar pan sakydavo Avelina. tai aš visada sakydavau ne avalynė, o Evelina. nu mane nervavo ta A raidė priekyje tariama, nes atseit kažkam taip gaudavosi. tai kai perskaičiau Amilis, iš kart pagalvojau kad painios su Emilis, arba va kad vos net ne tėvai vietoj Emilis pakeitė Amilis. Bet čia tik mano asociacijos. Aš tai linkusi šiaip nenarstytį ir nesvarstyti apie vardukus. Kodėl pvz pavardės - turime visokių nuo juokingų, retų, negirdėtų, populiariausių ir tt. Bet niekam nekyla jokių diskusijų a rminčių, nes tai paveldima. O va kai yra galimybė rinktis ir prasideda... asociacijos, gražu negražu, sąmonė, nesąmonė, iškraipymai ir tt... tai va😀

25. Nov 2013, 12:17

Amilis grazus vardukas,bet man kazkaip neskamba Amilis Alijevas