Įamžink pirmąsias akimirkas su mažyliu

Įamžink pirmąsias akimirkas su mažyliu

17. Aug 2012, 00:00

Mažylio gimimas atrodo kaip sapnas ir kaip didžiausios svajonės išsipildymas. Pirmomis dienomis nutinka tiek naujų dalykų - pirmasis maitinimas, sauskelnių keitimas, pirmosios maudynės, pirmasis apkabinimas, pirmasis nesąmoningas šypsnis.

 

Užsfiksuok fotoaparatu pirmąsias ir svarbiausias gyvenimo akimirkas su mažyliu!

 

Nuotrauka su vyresniu broliu ar sesute

 

Pirmaisiais gyvenimo metais būna, kad vyresnėlis brolis pešasi su jaunesne sesute ar vyresnioji sesuo su jaunėliu broliu, rodos, viskuo nepasidalina ir pan. Tačiau būna momentų, kai jie abu apsikabinę sėdi ir skaito knygutę ar žiūri TV, o gal žaidžia kartu draugiškai. Suspėk pagauti tokias jautrias akimirkas, kurios po kelerių metų bus puikus prisiminimas fotoalbume.

 

Nuotrauka su tėveliais

 

Jūs jau nebe dviese, o trise, tarp jūsų įsispraudęs toks gražus mažas žmogus. Nepamirškite pasidaryti pirmosios nuotraukos, kur esate visi trys - tėtis, mama ir mažylis. Nes dažniausiai fotografuoja arba tėtis, arba mama, o visos šeimos nuotraukos ir nėra.

 

Nuotrauka su seneliais

 

Anūkelio gimimas atneša be galo daug jaudulio ir džiaugsmo seneliams. Kai tik jie - seneliai ir anūkėliai kartu - nufotografuokite tokias džiaugsmingas akimirkas. Užaugę vaikai pamatys, koks stiprus ryšys ir besąlygiška senelių meilė jiems.

  

Mažų rankyčių ir kojyčių nuotrauka

 

Jos tokios mažutės, tokios putlutės - nufotografuokite savo mažylio vien tik kojytes ir rankytes. Didžiuliame delne mažutė rankutė, o kokios kojytės, kokie pirštukai...Be galo jautrios akimirkos. Užaugęs vaikas nepatikės, kad tai buvo jo rankytės ir kojytės.

 

Nuotrauka su įdomiomis veido mimikomis

 

Mažylis žiovauja, juokiasi, verkia, susiraukęs..."Gaudykite" fotoaparatu įvairias kūdikio veido grimasas, po to pažvelgus į nuotraukas bus smagu prisiminti.

 

Miegančiojo nuotrauka

 

Visi žinome posakį "Miega kaip kūdikis". Miegantis kūdikis atrodo kaip angelėlis. Taip gera į juos tokius žiūrėti, ar ne. Nufotografuokite į saldų sapnelį pasinėrusį mažylį.

 

Mamos ir naujagimio nuotrauka

 

Turbūt visos turite dar ligoninėje pagautą foto akimirką, kai pirmą kartą paėmėte savo stebuklą ant rankų. Arba kai pirmą kartą paguldė mažulėlį ant krūtinės, kai maitinate...Šios akimirkos nepakartojamos. Nepraleiskite jų.

 

Kokios jums pačios jautriausios ir gražiausios akimirkos su mažyliu?