Mylimiausi Disney herojai ant sauskelnių Huggies® Newborn

31. Jan 2014, 00:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Britų rašytojo Alano Aleksandro Milne pasaką apie Mikę Pūkutuoką galima laikyti klasika. Mes jos klausėmės arba skaitėme ją patys vaikystėje. Laukiantis mažylio taip pat labai svarbu daug kalbėtis su juo, pasakoti įvairias istorijas ir, žinoma, sekti pasakas. Kodėl gi nepaskaičius pasakos apie mylimą ir simpatišką Mikę Pūkuotuką ir jo draugus? Kai mažylis gims, galėsi papasakoti jam ir parodyti ant sauskelnių pavaizduotus pasakos herojus - Mikę ir Tigriuką!

20140121153626-69342.jpg

Sauskelnės papuoštos mielais piešiniais su Disnėjaus herojais – Mike Pūkuotuku ir Tigru. Pakuotės spalva yra švelnių pastelinių tonų, kas teikia malonius pojūčius mamoms ir tėčiams.

Sauskelnių Huggies® Newborn ypatybės:

-Specialus drėgmės indikatorius sauskelnėse Huggies® Newborn nusidažo žalsva spalva, kai sauskelnės sušlampa ir metas jas keisti! Naujagimiui ypač svarbu likti sausam. Kūdikio oda labai jautri ir linkusi į sudirginimą, todėl drėgmės indikatorius yra labai svarbus padėjėjas tėvelių kasdienybėje – juk nuo šiol jie žinos, kada reikia keisti sauskelnes, kad mažylis visuomet liktų sausas.

-Speciali kišenėlė vidininiame sluoksnyje apsaugo nuo skystų išmatų nutekėjimo nugaros srityje.

-Nauji, patobulinti lipdukai! Jie tvirtinami visame sauskelnių paviršiuje, tai padeda joms geriau prigulti prie mažylio kūnelio; be to, galima reguliuoti jų dydį, atsižvelgiant į mažojo pilvuko dydį.

Huggies® Newborn sukurtos iš unikalių, minkštų, „kvėpuojančių“ medžiagų.

Išorinis sauskelnių sluoksnis yra iš 100% medvilnės, kurios dėka jos ypatingai tampa švelnios ir minkštos.

Huggies® Newborn yra dviejų dydžių:

- nuo 2 - 5 kg

- nuo 3 - 6 kg

Ieškok geriausiose parduotuvėse Lietuvoje! Nepamiršk įsidėti naujagimiui skirtų sauskelnių Huggies® į krepšį prieš gimdymą, kad pirmasis mažylio susitikimas su šiuo pasauliu būtų švelnus, minkštas ir sausas!

20131107142804-15245.jpg