VIDEO: Kaip išvengti naktinių avarijų?

26. Sep 2015, 09:59 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

„Mamyčių klube“ pakalbėsime apie nemalonias situacijas, kurias  tėveliai būten taip ir vadina - avarijomis. Ir, svarbiausia, apie tai, kaip jų išvengti.

Tapę tėvais visi mes susiduriame su panašiomis situacijomis, istorijomis arba gyvenimiškomis pamokomis. Parkeliavus namo su savo mažuliuku visą laiką skiriame naujiems įgudžiams įgyti: juk mums reikia išmokti savo mažytį maitinti, perrengti, prausti, masažuoti... Darbų sąrašiukas begalinis. 

Atrodytų antrą kartą tapus mam ar tėčiu, viskas jau turi eitis daug kartų lengviau, tačiau, Arono mama Jurgita tik juokiasi ir purto galvą – nieko panašaus.

Ir štai tuomet, kai augindamos net nebe vieną mažylį, mes pagaliau jaučiamės jau išmokusios ir įvaldžiusios beveik viską, mūsų mažytis kūdikėlis, kurio gyvenimiška patirtis yra kaupiama mėnesį ar du, sugeba mus nustebinti. Ir priversti mus ieškoti atsakymų ir mokytis. 

Taip yra su naktinėmis sauskelnių avarijomis. Ką darome neteisingai, jeigu ryte vaikutis atsibunda šlapias ar purvinas? Kokios pagrindinės taisyklės renkantis ir naudojant sauskelnes nakčiai? 

Apie tai - video siužete.