Kokia esi nėštutė - aktyvistė, panikuotoja, besotė, o gal...?

Kokia esi nėštutė - aktyvistė, panikuotoja, besotė, o gal...?

03. Jun 2014, 16:40 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Pažiūrėk, kokiai nėščiųjų kategorijai priskirtum save...O gal nė vienai iš jų?

Mityba pagal nėščiosios psichologiją

“Amžina panikuotoja”

Nėštumas padidina ir taip neramią būseną. Valgo be apetito beveik vieną ir tą patį. Nuolat bijo padaryti ką nors ne taip. “Ar galiu valgyti mėsą, sūrį, kiaušinį? Ar nėra nitratų šiuose vaisiuose? O vandenyje iš krano? Ar būsiu aš gera mama?” - tokiuose apmąstymuose ji praleidžia didžiąją dalį laiko.

Gydytojo patarimas: jums reikia paįvairinti meniu ir pasinaudoti nėštumu tam, jog pradėtumėte užsiimti joga.

“Besotė”

Ji spekuliuoja savo “padėtimi” ir valgo viską, ko tik nori. Jos devizas: “Nors kartą gyvenime turiu teisę daryti tai, ką noriu.” Aplinkiniai dažnai ją lepina ir nusileidžia beveik visiems įgeidžiams.

Gydytojo patarimas: jeigu jūs labai norite save pradžiuginti, smaližiaukite tik dietiniais produktais ir pasistenkite daugiau galvoti apie būsimą vaikelį.

“Bioekologė”

Ekologijos klausimai jai tiek svarbūs, jog ji net valgo tik išskirtinai ekologiškus produktus. Vegetariškas maitinimosi rėžimas jai labai patinka, atostogauti ji važiuoja į Nepalą ir čiuožia kalnų slidėmis būdama nėščia septintą mėnesį.

Gydytojo patarimas: jeigu jūs nemėgstate mėsos, valgykite nors pieno produktus, žuvį, kiaušinius ir riešutus. Prisiverskite ir sekite gydytojo rekomendacijas, nes devyni mėnesiai - ne toks ilgas laiko tarpas.

“Verslo moteris”

Ji nuolat užimta darbu ir net valgydama tvarko reikalus. Jos šaldytuvas visada tuščias ir ji retai būna namuose vakarais bei gailisi, jog negali daugiau užsiimti sportu.

Gydytojo patarimas: jūs norite padaryti per daug. Laikas sulėtinti gyvenimo ritmą ir tai daryti geriau palaipsniui. Raskite laiko pavalgyti ir eikite anksčiau namo. Pabandykite pati gaminti, kad ir paprastus patiekalus.

Ar "atradai" save vienoje iš sąlyginių kategorijų?

STEBĖK SAVO NĖŠTUMĄ SAVAITĘ PO SAVAITĖS ČIA->>>

20131126123912-94935.jpg



03. Jun 2014, 22:49

As gal labiau aktyviste, bet valganti normaliai, nors kartais ir persivalganti 😃

pypse pypse 03. Jun 2014, 22:48

aš tai pozityvė su antru. pirmasis nėštumas - 100 procentinis apsivalgymas 😀) pasidėdavau bandelę šalia lovos, kad nubudus nudžiugčiau😀))

ODISEJAaa ODISEJAaa 03. Jun 2014, 21:17

Neradau saves😀

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 03. Jun 2014, 17:23

aš besotė verslo moteris - arba visai nevalgydavau arba rydavau bele ką bele kokiais kiekiais 😃

03. Jun 2014, 16:58

as buvau besote 😃