Nėštutės, kviečiame pasimankštinti – gruodžio 6 d. Vilniuje! Registruokitės!

03. Dec 2013, 00:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Dėmesio, mielos būsimos mamytės, jei jums ne mažiau 12 nėštumo savaitės – kviečiame į smagią ir naudingą mankštą, skirtą būtent JUMS gruodžio 6 dienos popietę!

Mūsų draugai - treniruočių studija „Vija Pinavija“ pasiūlė išskirtinai Mamyčių klubo nėštutėms surengti mankštelę. Tad negalėjome nepriimti tokio puikaus pasiūlymo.

KADA: Gruodžio 6 d., penktadienį, 13.30-14.30 val.

KUR: treniruočių studija „Vija Pinavija (Žygio g. 92) Kaip rasti->>

20131127125523-36744.jpg

Maksimalus mankštos dalyvių skaičius - 10

Mankštą ves kinezitarepeutė Justina.

Trumpai apie „Vija Pinavija“:

Beveik dvejus metus veikianti treniruočių studija yra itin dėmesinga būsimoms ir esamoms mamytėms bei jų mažyliams. Pats treniruočių studijos šūkis „Rask laiko sau“ nukreiptas ne vien į darbo maratone užsisukusius žmones, bet ir į visur suspėjančias, tačiau dažniausiai sau laiko stokojančias mamytes. Būtent jaunų mamyčių iniciatyva atsidariusi „Vija Pinavija“  yra plačiai atvėrusi duris moterims su vaikučiais. Nesvarbu ar jie dar pilvuke, ar jau laksto po salę kaip vijurkai.

Nėščiųjų mankšta

Nėščiųjų mankšta "Vija Pinavija" vyksta antradieniais ir ketvirtadieniais, 13 val. su didelę patirtį turinčia kineziterapeute Justina. Būsimos mamytės treniruočių studijoje mankštinasi pagal savo galimybes ir savijautą, su papildomomis priemonėmis (kamuoliais) ir be jų. Nėštumo metu moters organizmui ir toliau reikia fizinės veiklos. Jeigu dar prieš pastodama moteris lankė kokias nors treniruotes, nėra reikalo aptingti (nebent gydytojas liepė kitaip), tiesiog sumažinti intensyvumą. Jeigu prieš nėštumą nieko panašaus vis dėlto moteris nedarė, pats laikas kažką keisti, pradėti mankštintis. Žinoma, iš pradžių reikės pasikonsultuoti su gydytoju ir išsirinkti labiausiai patinkančią ir tinkamiausią fizinės veiklos rūšį, susidaryti grafiką ir nesiekti rekordų. Kad mažylis gimtų sveikas, visavertis ir ramus, nėštukei būtina būti fiziškai aktyviai. Reikia ne tik mankštintis, bet ir dažniau išeiti pasivaikščioti, lankyti baseiną ar jogos pamokas ir pan. Visa tai reikia daryti saikingai, protingai pasirinkti tinkamą krūvį. Geriausia sportuoti su trenerio pagalba ir priežiūra.

Tad būsimos mamytės, jei norite jaukiai praleisti laiką, pasimankštinti, susipažinti - registruokitės į mankštą. Vietų skaičius ribotas!

Kaip visada - po treniruotės visos jaukiai pasimėgausime arbata :)

iki malonaus

redaktorė Eglė

kontaktinis tel. 861400346

Mamyčių klubo Nėštumo kalendorius: sek savaitę po savaitės

20131126123912-94935.jpg

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 28. Nov 2013, 15:10

Na gi, mielosios būsimos mamytės, pasportuokime. Jei turite atžalėlių, galite ir jas atsivesti (jei nėra kur palikti sportuojant) - jie galės irgi prisijungti 😀 Pasakykite draugėms nėštutėms, kurios nori pasportuoti - tegu užsiregistruoja nes tokia galimybė nemokamai pasimankštinti su profesionalia trenere retai pasitaiko.

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 27. Nov 2013, 13:16

Kurios nėštutės papuolė į mankštą - parašysime ir portale kitą savaitę likus dienai iki mankštos ir dar atsiųsime priminimą e-paštu 😀