Torto šventė arba kaip mes sužinojome ko laukti!

Torto šventė arba kaip mes sužinojome ko laukti!

23. Jun 2014, 16:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Beveik prieš metus rašiau tekstą apie amerikietišką tradiciją, kaip sužinoti ko laukiesi - berniuko ar mergaitės: "Berniukas ar mergaitė? Sužinokite prapjovę tortą!".

Tuomet tikrai nė nenujaučiau, kad pakankamai greitai, po nepilnų metų, reikės pačiai ir išbandyti šį aprašytą būdą. 

Taigi, jau lapkritį "Mamyčių klubas" redakcijos vaikų kolektyvas pasipildys dar vienu mažyliu. Valio! Man tai bus trečias vaikutis ir jo labai labai laukia visa šeima. Ir ne tik ji, o ir gausus būrys mūsų draugų, kurie nusprendė, kad smagiausia būtų sužinoti kas tas pilvinukas, yra visiems drauge. 

Apie torto tradiciją buvau visiems pasakojusi, o vieni draugai ją buvo išbandę ir su savo giminaičiais. Ko dėl draugų ir jų smagumo nepadarysi, teko sutikti ir man. Vyras reagavo paprastai: jeigu jau du kartus sužinojome įprastu būdu, trečią galimą ir pažaisti.

Kaip tik buvo suplanuotas vizitas pas gydytoją ir supratau, kad būtent šįkart yra bent teorinė galimybė sužinoti KAS slepiasi pilvuke. Namuose pasiruošiau voką ir susiradau storesnio akvarelinio popieriaus lapelį, na, "dėl visa ko".

Kai gydytoja pakvietė gultis prie echoskopijos aparato iškart jai pasakiau, kad sužinoti kas ten slepiasi iškart nenoriu ir paprašiau atsakymą užrašyti ant lapelio, kurį įdėti į voką ir užklijuoti. 

Gydytoja buvo lengvai šokiruota. Tiksliau, labai juokėsi. Paskui ironizavo. Bet reagavo tikrai gerai. Kaip mano vyras ir sakė: "Gydytojai juk irgi įdomu TAI išbandyti". Prie gydytojos prisijungė net seselė, jos įdėmiai apžiūrinėjo, persimetė keliomis frazėmis ar matosi, ar ne.... Tikrai labai keistas jausmas gulėti ir žinoti, kad naujiena kas slepiasi pilvuke beveik ranka pasiekiama, bet negaliu jos sužinoti! Tuomet gydytoja paleidusi mane paėmė voką, užrašė atsakymą ir užklijavusi atidavė. 

Išeinu iš jos kabineto lyg su karšta bulve/bandele ar visu laužu rankinėje :) Greitai skambinu draugams, kurie buvo įsipareigoję užsakyti tortą. "Paimkit iš manęs greičiau voką, nes kitaip neišlaikysiu", - sumurmu greitakalbe. Netrukus susitikom ir slapta informacija perduota. Lyg kokiuose filmuose apie šnipus. Vėliau, kaip sužinojau, vokas nukeliavo pas jų auklę, kuri atidarė ir paskambino sutartai kepėjai (galima voką tiesiai perduoti konditeriams). Pranešė, jog po dviejų dienų tortas bus, galiu kviestis draugus.

Ilgai prašydinti jų ateiti sužinoti tokią naujieną nereikėjo. Dar prieš tai garsiai visi lažinosi kas ten slepiasi - berniukas ir mergaitė, o penktadienio vakarą beveik 15 žmonių žiūrėjo į baltą, niekuo neišsiskiriantį tortą.

Seniai taip jaudinausi laikydama peilį. Kiekvienas paskutinį kartą pasakė savo spėjimus ir peilis įsmigo. Kaip ir telefonų fotoaparatai į mane.

Taigi, dalinuosi su jumis savo torto gabaliuku:

20140623153532-90466.jpg 

Tiesa, kadangi vokas iškart buvo sunaikintas, lieka dar galimybė, jog auklė prastai skaito ar ne taip kažką suprato... :D Čia taip draugai "guodė" mano vyrą. 

03. Jul 2014, 08:49

oj koks geeeeeras 😀)))
Sveikinimai dideliausi Jūsų šeimynai!

19-20 kažkur. lygiai pusę laiko 😀

24. Jun 2014, 21:38

Didžiausi sveikinimai! 🌷 Ir šauni įdėja su tortu 👍 😀

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 24. Jun 2014, 09:10

Ačiū visoms už sveikinimus! Aha, paskutiniai sluoksniai skirtingi - norintieji įtarė, kad čia kepėjų klasta pranešti, kad gal ir berniukas, bet aš manau, kad toks "dizainas" 😀

Gerda_M Gerda_M 23. Jun 2014, 22:41

VALIO Godai nuo visos mano šeimynos!!!! džiaugiuosi labai labai!!! 😘

jaldija jaldija 23. Jun 2014, 19:57

Nuoširdžiausi sveikinimai 🌷🌷🌷
Eina sau, na i r kantrūs, valingi esat, norėčiau savo akimis pamatyt kas tame voke parašyta buvo 😀

Krisliukas Krisliukas 23. Jun 2014, 19:47 neri

ne ne..dėl torto tikrai neplanuosim ketvirto 😃

Krisliukas Krisliukas 23. Jun 2014, 19:46 Zylutee

va ir aš pagalvojau,kad sluoksniai tai du skirtingi 😀 gal dar neaišku 😀

23. Jun 2014, 19:33

Dideliausi sveikinimai 😉 🌷
idėja superinė 😀

pypse pypse 23. Jun 2014, 18:30

Sveiki, visų pirma patys gražiausi sveikinimai. Man šią naujieną pasakė mano vyras po MK gimtadienio😀 nežinau kaip jis sužinojo... neradau progos pasveikinti😀
Labai labai džiaugiuosi, už tai tokia ir švytinti. ax...

dėl torto, skaičiau tą straipsniuką, aptarėme ir su giminėmis tokį vakarėlį 😀 praėjusią vasarą visi susirinko, o mūsų mažylis pasirodo - Paslapčiukas 😀

23. Jun 2014, 18:11

Labai šaunios naujienos! 😀 Didžiausi sveikinimai! 🌷
Aš taip pat nebūčiau ištvėrusi net dvi dienas. Kiek pamenu, aš pati per echoskopo procedūrą, kai jau buvo galima nustatyti kas yra kas, bene pirma ir pamačiau daikčiuką ir gydytoja tik patvirtino "taip, taip, berniukas".

neri neri 23. Jun 2014, 17:59 Krisliukas

Kristina ,bet vaikų nebūtinai trys gali būt 😃 dar galit išbandyt 😉

motinysteveza motinysteveza 23. Jun 2014, 17:04

sveikinimai! 😀 kokia įdomi idėja 😀
trys mergaitės šeimoje - superinis reikalas
🤣
ypač pačiom joms 😀

23. Jun 2014, 16:52

atleiskit,bet nelabai supratau, na tiek,kad mergyte nes ruzavas vidus, tai ka dvynukes ar kaip? gal kas galit padet man suprast? o siaip super ideja man irgi reiketu isbandyti 😀

23. Jun 2014, 16:46

Super idėja! 😀 nuoširdūs sveikinimai 😀 🌷🌷🌷

aha, visi taip sako. tiesa sakant nežinau ar gydytoja užrašė ar nupiešė burbuliuką su rodyklyte žemyn ar aukštyn 😃

Krisliukas Krisliukas 23. Jun 2014, 16:20 neri

o gal gydytoja sumąstė papokštaut 😀 arba auklė? vilties dar yra 😀

neri neri 23. Jun 2014, 16:17

o geras 😃 sveikinimai laukiant dar vieno stebuklo 🌷 na vyrui turbūt vilties mažai ,nes kas gi samdys prastai skaitančią auklę 😃

Krisliukas Krisliukas 23. Jun 2014, 16:10

kaip įdomu..sveikinu su būsima dukryte 😀 jei teisingai supratau 😀
nebuvau girdėjusi tokio metodo..labia įdomu,net gaila,kad turiu jau tris vaikus,ir jau nebeišbandysiu šios atrakcijos 😃