Geriausias tėtis pasaulyje: KOVĄ parodykite, kaip tėtis žaidžia su vaikais. PASKUTINĖ DIENA

Geriausias tėtis pasaulyje: KOVĄ parodykite, kaip tėtis žaidžia su vaikais. PASKUTINĖ DIENA

31. Mar 2015, 09:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Jeigu užsukote į šį puslapį, tikėtina, kad norite parašyti blogą apie savo šeimos tėtį. Jei tai tiesa, vadinasi, jūsų TĖTIS - PATS GERIAUSIAS! 

Vaikai labai mėgsta leisti laiką su tėčiais, nes jie visuomet prigalvoja ką nor įdomaus. Bet tik laiko vyrai ne visada tam randa, reikia daug dirbti, todėl norisi po to pailsėti. Bet mes juk kalbame apie pačius geriausius tėčius pasaulyje, tiesa? O jie visada randa vaikams bent kelias minutes savo įtemptame darbo grafike.

GERIAUSIAS TĖTIS PASAULYJE

KOVO tema: "Kaip tėtis žaidžia su vaikais?"

20150131153035-26463.jpg

Mamos ir tėčiai su vaikais žaidžia skirtingai. Kiekvienas iš mūsų turime savo logiką, savas ribas, savo patirtį iš vaikystės, ir žinoma, savo žaislus.

Ką gi mėgsta tėčiai? Mašinos, instruktoriai, sportiniai žaidimai ir pan. Bet! Dažnai tėčiams žaidimuose visai žaislų nereikia.

Kas gali būti linksmiau, nei pajodinėti ant tėčio kupros - mažieji jaučiasi kaip ant arkliuko :)

Kas gali būti stebuklingiau, nei paskraidyti ant tėčio rankų - jautiesi kaip lėktuvėlyje arba raketoje..

Tėčiams patinka žaidimai - kas greičiau, aukščiau, daugiau sustatys kūbų arba kas greičiau nubėgs iki virtuvės.

Bet ką mes čia pasakojame, juk jūs kasdien tai matote savo namuose, todėl labai norime išgirsti jūsų tėčio ir vaikų žaidimų istoriją, kuri gali prasidėti, pavyzdžiui, taip: "Kai mūsų tėtis žaidžia su vaiku..."

Papasakokite, kaip dažnai, kiek ilgai, ką žaidžia tėtis su vaikais namuose, lauke...ir būtinai parodykite tai nuotraukose!

PRIZINIS FONDAS

Kas mėnesį kažkas iš jūsų laimės 

kvietimą visai šeimai papietauti restorane JURGIS IR DRAKONAS - 30 eurų vertės dovanų čekis su nuolaidų kortele

20150204154322-78602.jpg

„Jurgis ir Drakonas“ siūlo skaniausias neapolietiškas picas Lietuvoje. Vasarą picas kepė mobiliose krosnyse, dabar turi net du jaukius ir labai šaunius šeimos restoranus Vilniuje:  Pylimo g. 22D ir Verkių g. 29, Ogmios mieste. JD sako, kad pica jiems yra rimtas ir svarbus dalykas, tad ją gamina laikydamasis seniausių „Vera Pizza Napoletana“ tradicijų: tešla maišoma tik iš itališkų miltų (Le 5 Stagioni), brandinama mažiausiai 12 valandų ir kepama karščiu alsuojančiose (temperatūra apie 400 laipsnių) krosnyse. Taigi pica iškepa per pusantros, dvi minutes. Tai, kas dedama ant picos, yra ne mažiau svarbus reikalas: todėl pomidorai itališki saldžiausi, iš Vezuvijaus papėdės, ir mocarela minkščiausia, žinoma, itališka.

20150205142517-64838.jpg

"Mes mėgstame gerą picą ir norime, kad kokybiškos picos idėja po Lietuvą sklistų su džiaugsmu", - šypteli Tomas ir Beata Nicholsonai.

20150204154437-43129.jpg 

Papildomas MK simpatijos prizas  - sauskelnės ULTRA comfort!

Norint atsiųsti blogą:

- spauskite ant savo profilio,

- išsirinkite "Pridėk straipsnį", rubriką MAŽYLIS ir žymas - Huggies® ir Geriausas-tėtis

- parašykite tekstą, pridėkite nuotraukas

- spauskite Išsaugoti ir po kelių minučių jūsų blogas pasirodys portale.

Sėkmės!

20150202141724-85970.jpg

23. Mar 2015, 16:39

Geriausias tetis ,tetis daug dirba bet kai turi laisva minutele visada pazaidzia su manimi, nors man jau 3 men ...as megstu zaist su mylimu teveliu...😀👍