Dalyvauk projekte "Geriausias tėtis pasaulyje"!

Dalyvauk projekte "Geriausias tėtis pasaulyje"!

23. Feb 2015, 10:05 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Dažniausiai ir daugiausiai Mamyčių klubo portale kalbame apie vaikus, mamas, moteris, tačiau gerokai rečiau apie tėčius.

Koks yra tikras tėtis? Kiekvienas turi savo formulę. Kai kam idealus tėtis tas, kuris keičia sauskelnes ir pasiruošęs keltis naktimis, kai tik prireikia, kitiems gi geras tėtis turi aprūpinti šeimą ir kitiems savo pareigų neužkrauna. Koks tėtis reikalingas jums, kaip jis susidoroja su šiuo vaidmeniu, o koks paties tėčio požiūris į šią rolę? Ką jam reiškia tėvystė?

20150131153035-26463.jpg

Mamyčių klubas pradeda naują projektą "Geriausias tėtis pasaulyje!", kurio metu žiūrėsime video siužetus, skaitysime specialistų straipsnius ir kartą per mėnesį pagal jūsų blogus rinksime geriausią Mėnesio tėtį! Pasiruošę? Lauksime jūsų blogų apie tėčius ir pačių tėčių blogų! 

VASARIO TEMA "Kaip gimsta tėtis?"

Kaip formuojasi tėčio instinktai ir apskritai - ar jie yra? Kokie veiksniai turi įtakos tėvo kompetencijai, autoritetui ir liudija, kad štai šis vyras bus geras tėtis savo vaikams?

Mielosios mamos! Užduokite šiuos klausimus savo vyrams ir rašykite blogą! O gal patys tėčiai nuspręs į tai atsakyti ir patys parašys blogą. Jų labai labai lauksime!

Klausimai tėčiams:
 
1.Susipažinkime. Koks tėčio vardas ir kiek jis turi vaikų?
 
2.Kada pirmą kartą vyras pagalvojo, kad nori būti tėčiu? Kokiu tėvu jis norėjo būti? Kokiomis savybėmis apdovanotas? Ar ši svajonė išsipildė?  
 
3.Kokia buvo jo reakcija, kai sužinojo, jog Jūs laukiatės? Kokios buvo jo pirmosios emocijos, jausmai? Kaip šie pojūčiai keitėsi nėštumo laikotarpiu ir po vaikučio gimimo?
 
4.Koks jis buvo tėtis, kai laukeisi? Ko tu tikėjaisi iš jo? Ar jam reikėjo kokio nors palaikymo, patarimo, kad galėtų "pergyventi" nėštumo laikotarpį ir tapti tėčiu?
 
5.Ar jis dalyvavo gimdyme? Jei taip - kas jam labiausiai įsiminė?
 
6.Kaip jis pats save apibūdintų kaip TĖTĮ? Ar jis kaip tėtis turi savo moto? (pridėkite čia foto, kur tėtis su vaiku ar vaikais)
 
7.Kaip ilgai tėčiui pavyksta leisti laiką su vaikais? Kokios jo pareigos šeimoje, buityje? Ar jam tai patinka? Ką tėtis norėtų daugiau nuveikti su vaikais? Kokios veiklos, užsiėmimai jį visiškai patenkintų ir praturtintų? Kokios jo nemėgstamiausios veiklos namuose, buityje, ką jis su malonumu paliktų daryti žmonai?
 
8.Kuo jis kaip tėtis skiriasi nuo kitų vyrų? Ką jis turi bendro, kokių panašumų su savo tėvu, seneliais, protėviais? 
 
9.Trys esminiai dalykai, kuriuos tėtis norėtų perduoti savo vaikams (išmokyti vaikus ko nors)!

20150130145026-26420.jpg

  • Kiekvieną mėnesį nuo vasario iki pat birželio pabaigos rinksime titulą MĖNESIO TĖTIS ir įteiksime dovanų! 
  • Laukiame blogų iš tėčių arba mamų apie vyrus kiekvieną mėnesį.
  • Konkurse gali dalyvauti ir būsimi, ir esami tėčiai!

PRIZINIS FONDAS

Kas mėnesį kažkas iš jūsų laimės 

kvietimą visai šeimai papietauti restorane JURGIS IR DRAKONAS - 30 eurų vertės dovanų čekis su nuolaidų kortele

20150204154322-78602.jpg

„Jurgis ir Drakonas“ siūlo skaniausias neapolietiškas picas Lietuvoje. Vasarą picas kepė mobiliose krosnyse, dabar turi net du jaukius ir labai šaunius šeimos restoranus Vilniuje:  Pylimo g. 22D ir Verkių g. 29, Ogmios mieste. JD sako, kad pica jiems yra rimtas ir svarbus dalykas, tad ją gamina laikydamasis seniausių „Vera Pizza Napoletana“ tradicijų: tešla maišoma tik iš itališkų miltų (Le 5 Stagioni), brandinama mažiausiai 12 valandų ir kepama karščiu alsuojančiose (temperatūra apie 400 laipsnių) krosnyse. Taigi pica iškepa per pusantros, dvi minutes. Tai, kas dedama ant picos, yra ne mažiau svarbus reikalas: todėl pomidorai itališki saldžiausi, iš Vezuvijaus papėdės, ir mocarela minkščiausia, žinoma, itališka.

20150205142517-64838.jpg

"Mes mėgstame gerą picą ir norime, kad kokybiškos picos idėja po Lietuvą sklistų su džiaugsmu", - šypteli Tomas ir Beata Nicholsonai.

20150204154437-43129.jpg 

Papildomas MK simpatijos prizas  - sauskelnės ULTRA comfort!

Norint atsiųsti blogą:

- spauskite ant savo profilio,

- išsirinkite "Pridėk straipsnį", rubriką MAŽYLIS ir žymas - Huggies® ir Geriausas-tėtis

- parašykite tekstą, pridėkite nuotraukas

- spauskite Išsaugoti ir po kelių minučių jūsų blogas pasirodys portale.

Sėkmės!

20150202141724-85970.jpg

sraigiukas sraigiukas 05. Feb 2015, 22:39

Sunkiai, bet pavyko, nekalbus mūsų tėtis 😀

Pagaminkite skanią vakarienę ir pradėkite pokalbį 😀 Klausimas po klausimo, ir tėtis atsivers 😀 O gal tik ir laukė progos išsipasakoti 😀 Visuomet verta pabandyti!

Liucyte Liucyte 01. Feb 2015, 18:41

Konkursas įdomus, tik kaip tą tėtį prakalbinti... 😀

GIntare, tavo vyras, manau,niekuomet nesijautė "svetimas", jau kiek metų matau Mamyčių klubo šventėse, susitikimuose, visuomet geros nuotaikos 😀 Tad padrąsinkite jį - tegu pradeda rašyti blogą!!!! 😀

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 01. Feb 2015, 17:20 Wega

taigi, kvieskite tėčius rašyti blogus, na bent pakalbinkite juos atvirumo valandėlei 😀

Gintarep Gintarep 01. Feb 2015, 13:28

saunu 😀 pagaliau ir teciai gales pasireiksti 😀 o siaip sako :"bijau eiti i susitikima, nes cia mamyciu klubas 😀" zinoma, si fraze is humoro, bet...