IEŠKOME TESTUOTOJŲ! Išbandykite natūralią CUCCIOLO kosmetiką

IEŠKOME TESTUOTOJŲ! Išbandykite natūralią CUCCIOLO kosmetiką

05. Aug 2016, 07:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Linijos MAMY CUCCIOLO ir BABY CUCCIOLO sukurtos būtent kasdieninei Jūsų ir Jūsų mažylių odos priežiūrai!

BABY CUCCIOLO ir MAMY CUCCIOLO kosmetikoje tik efektyvios ir saugios, kokybiškos ir veiksmingos natūralios žaliavos, parinktos atsižvelgiant į realius odos poreikius. 

Ant kiekvieno produkto pakuotės nurodomas realus ir visada aukštas (net iki 99,8%) natūralios kilmės medžiagų lygis procentais („Natural organic“ simbolis). 

  • Paviršiniai emulsikliai vien augalinės kilmės. 
  • Be dirbtinių konservantų, parabenų, mineralinių aliejų, SLS/SLES, silikono, PEG/PPG. Parafinų, alergenų.
  • Siekiant produktų veiksmingumo, didžiausias dėmesys skiriams biologiniam komponentų suderinimui. 
  • Produktai dermatologiškai patikrinti Pavijos (Italija) universiteto laboratorijoje, patvirtintas nealergizuojantis poveikis. 
  • Produktai skirti naudoti kasdien. 

Šiandien suteikiame jums galimybę išbandyti žemiau nurodytus CUCCIOLO produktus!

4 mamytės su vaikučiais išbandys - NATURA HOUSE švelnų šampūną vaikams su medaus proteinais ir pantenoliu, 200 ml

20160726140529-60202.jpg

Iš natūralių žaliavų (98.6%) pagamintas maitinamasis šampūnas vaikams ir kūdikiams su medaus proteinais ir pantenoliu tinka visų tipų odai, taip pat ir jautriai. Skirta naudoti kasdien.

Sudėtis: medaus proteinai maitina, ramina, tonizuoja jautrią vaikų ir kūdikių odą, padeda išsaugoti fiziologinį galvos odos pH, natūralią drėgmės pusiausvyrą. Plaukai tampa sveikesni, spindintys ir lengvai šukuojami. Šampūnas nedirgina akių.

Naudojimas: Nedideliu kiekiu šampūno įtrinkite drėgnus plaukus ir galvos odą ir švelniai masažuokite, kol atsiras putų, tada išskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

4 mamos testuos - NATURA HOUSE kūno losjoną nuo strijų, 300 ml

20160726155838-46022.jpg

Iš natūralių žaliavų (98,3%) pagamintas kūno losjonas nuo strijų su midgolų aliejumi, tinka visų tipų odai. Skirtas naudoti kasdien.

Sudėtis: centelių ekstraktas, migdolų aliejus, sojų proteinai, Vit. A ir E  padeda stimuliuoti odos elastinguosius sluoksnius, drėkina, maitina, minkština odą, suteikia jai elastingumo, padeda stimuliuoti odos elastinguosius sluoksnius, drėkina, maitina, minkština odą, suteikia jai elastingumo. Naudojamas nuo pirmųjų nėštumo mėnesių losjonas padeda sumažinti strijų atsiradimą, taip pat sumažinti aiškiai matomas strijas.

Naudojimas: du kartus per dieną įtrinkite pilvo, krūtinės ir šlaunų sritį.

Jei norite dalyvauti testavime, komentaruose parašykite:

-kodėl norite dalyvauti testavime?

-kokį iš aukščiau išvardintų dviejų kosmetinių produktų norėtume išbandyti?

-ar esate bandę kitų šio gamintojo produktų?

Lauksime jūsų komentarų iki rugpjūčio 7 d. imtinai. 8 testuotojas atrinksime ir paskelbsime rugpjūčio 8 d.

www.juara.lt


20160726161933-41300.jpg


Mergaiciukas Mergaiciukas 07. Aug 2016, 19:57

Labai labai noriu išbandyti mamyčių losjoną nuo strijų, nes 7 mėnesis nėštumo jau ir pilvukas ir visas kūnas labai padidėjo, o kaip norisi, kad strijų nebūtų, arba būtų jos kuo mažesnės ir mažiau matomos. Esu išbandžiusi ne vieną produktą nuo strijų, visi skirtingų kompanijų, būtų įdomu palyginti.

 ♡saldžioji braškytė♡ ♡saldžioji braškytė♡ 06. Aug 2016, 17:16

O kaip butu faina,norime testuoti ir isbandyti,nes kol vasarele,buname duagdaug lauke kaime pas mociute.ropojame po pievutes ir laaaabai susylame o ir labaaai purvinuciai liekame,beto dar ir esame isbande tik jonsons baby sampuna daugiau kitu dar nesame tureje todel irnorime isbandyti.Isbandyti noretume sampuna.Sio gamintojo nesame bande ir net prekyboje pati nemaciau,butu idomu labai.😀

ramune. ramune. 05. Aug 2016, 12:27

Šio gamintojo nebandėme, nematyta dar pakuotė. Norėtume testuoti šampūną, nes dukrytės galvos oda pasidarė balta sausa, lyg ne pleiskanos, bet matau, kad kasosi dažnai galvytę. Gal naujas šampūnas padėtų?

Grumbolciki Grumbolciki 04. Aug 2016, 21:56

Noriu išbandyti šampūną savo dukrytei,nes šios firmos neesu bandžiusi vaikučiams,pati esu naudojus šampūną po gimdymo😀

bartas bartas 04. Aug 2016, 13:39

Dar neteko dalyvauti jokiuose produktų testavimuose. Turėtų būtų įdomu 😀 Išbandytume šampūną vaikams. Šio gamintojo dar nenaudojome jokios prekės.

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 04. Aug 2016, 12:27

Norėčiau išbandyti šampūną, ne kaip tik dabar sūnelio plaukučius reikėtų pamokyti paklusnumo. Šiuo metu jie tokio nedėkingo ilgio (o plaukučius dar norim paaugint), tad gan sunku juos išlaikyti tvarkingus. Tikiu, kad šampūnas padėtų plaukučiams būti tarsi šilkiniams, kad plaukučiai labai žvilgėtų. O svarbiausia, kad plaukučių plovimas nebebūtų didžiausių maudynių košmaru dėl netikėtai į akisbpapuolusių putų. Nors šios firmos produktųvdar nesu bandžiusi, bet aprašymas nuteikė labai teigiamai 😀 Jei pasisektų ir galėčiau išmėginti šį produktą, pažadu parašyti išsamų atsiliepimą 😀

floryte floryte 04. Aug 2016, 00:35

Norime išbandyti vaikišką Cucciolo šampūną, nes Cucciolo jokios kosmetikos nesame bandę, o ir mūsų trimetukės Augustės odelė jautri, plaukučiai ploni, ilgi ir labai veliasi. Galvą dukrytei plauti tenka itin dažnai, nes po žaidynių lauke dažniausiai ten būna dar viena smėlio dėžė...Gal tai būtų šampūnas, kuris palengvintų dukrytės plaukučių priežiūrą?...O jei dar šis šampūnas toks natūralus...Būtų super išbandyti ir galbūt rasti tobulą šampūną😀

Dovileab Dovileab 04. Aug 2016, 00:03

Norėtume išbandyti šampūną. Dukrytė yra tokio amžiaus (1 m. ir 10 mėn.), kad kol kas sunkiai sekasi užsimerkti, plaunant galvą, o iš tos baimės, kai pilamas vanduo ant galvos, net ir išsižioja 😀. Tad būtų puiku išbandyti natūralų Natura House šampūną, kuris yra nekenksmingas vaikučio sveikatai 😀!

akvilija akvilija 03. Aug 2016, 11:27

Norime dalyvauti testavime, nes dar neatradome pačios pačiausios priemonės plaukams, manau cucciolo atitiks visus lūkesčius, kadangi esame išbandę šio gamintojo aliejuką ir likome be galo patenkinti tiek jo konsistencija, tiek kvapu, tiek veiklumu😀 Vertiname kokybiškus gaminius, o Cucciolo tikrai kokybiškas produktas. Norėtume išbandyti NATURA HOUSE švelnų šampūną vaikams su medaus proteinais ir pantenoliu, manau jis mums pagelbės išspręsti plaukų vėlimosi problemą bei tiks jautriai vaikučių galvos odai😀

vaidlina vaidlina 03. Aug 2016, 09:51

Norėtume išbandyti sampuna, nes dukters ilgi plaukų jai linkę veltis.. Gal šis sampunas padės isvengti šios bėdos. Kitu gaminių nesame turėję

irmantaite irmantaite 03. Aug 2016, 00:07

noriu dalyvauti testavime ir išmėginti NATURA HOUSE kūno losjoną nuo strijų. Pagal aprašymą patinka kad pagaminta iš natūralių žaliavų ir tai, jog sumažina aiškiai matomas strijas. Vadinasi vilties yra jas padaryti mažiau pastebimomis 😀 Jokios Cucciolo linijos dar neteko bandyti, bet gal pavyks.

saulelydis123 saulelydis123 02. Aug 2016, 22:45

Noretumeme isbandyti Nature House sampuna, todel, kad vis nerandame dar TO SAVOJO sampuno, kuris tiktu ir patiktu. Neteko naudoti ne vieno sio gamintojo produkto, nors aplink tik patys puikiausi atsiliepimai. Norim isbandyti ir mes - jei tiks, patiks , tuomet ilgai draugausim su sia produkcija 😀

lina_baj lina_baj 02. Aug 2016, 14:41

Norėtumėme išbandyti Nature House šampūną, nes mažylė turi jautrias akytes, kurios parausta po maudynių ir jau pradedam baisiai bijoti galvos plovimo. Gal naujas natūralus produktas padėtų išspręsti šią problemą 😀

LePukuota LePukuota 02. Aug 2016, 14:22

Norėčiau išbandyti NATURA HOUSE kūno losjoną nuo strijų, 300 ml, nes neseniai pagimdžiau, ir kūno oda nusėta strijų, suglebusi, svoris grįžo į prieš tai buvusį, bet va su oda problemos... šios produkcijos dar nesu bandžiusi. Aprašymas labai vilioja išbandyti, tad laikau špygas ir tikiuosi suteiksit tokią galimybę 😉

Solveiga25 Solveiga25 02. Aug 2016, 11:12

Labai noriu išbandyti Natura House kūno losijoną nuo strijų, nes po gimdymo mano pilvas visas išmargintas strijomis, todėl labai tikiuosi, kad galbūt šis losijonas padės sumažinti ir jos nebus taip ryškiai matomos. Iš pradžių labai kompleksavau dėl jų, šiuo metu jaučiuosi susigyvenusi su jomis jau, bet labai džiaugčiausi jei jos bent kiek pašviesėtų! 😀 Todėl labai noriu būti testuotoja šio produkto 😉 🌷

Gintarep Gintarep 02. Aug 2016, 10:28

Noretume pabandyti sampuna....nes vaikas nemėgsta plauti galvutės,tai gal su šiuo atsirastų noras 😀

Liucyte Liucyte 02. Aug 2016, 10:20

Labai norėtume išbandyti NATURA HOUSE šampūną vaikams. Kodėl? Nes: 1) mūsų sūnelio, kuriam dabar dveji, ir kūno, ir galvos oda pakankamai jautri, -- ne visi išbandyti šampūnai tiko; 2) ne visada pavyksta gan vešlius mažylio plaukučius lengvai iššukuoti; 3) esame atviri naujovėms; 4) dar neteko bandyti CUCCIOLO kosmetikos.