Kūrybinga, praktiška, šiuolaikiška: sudarome dovanų sąrašą

Kūrybinga, praktiška, šiuolaikiška: sudarome dovanų sąrašą

30. Jul 2014, 07:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Parduotuvėse pilna įvairiausių daiktų vaikams, tad kai ateina laikas išrinkti vaikui dovaną, vėl ir vėl susiduriame su nelengvu pasirinkimu. Norisi praktiškos, gražios ir geros dovanos! Kaip neapsirikti?

Ką tau padovanoti? Ką padovanoti tavo vaikui gimimo dienos proga? Tai beveik kiekvienas girdime iš savo artimųjų ir draugų artėjant gimtadieniui. Į šiuos klausimus arba nežinome atsakymo, nes patys sau nesuformulavome, arba kuklinamės, nes juk mūsų norimas daiktas ar paslauga gali būti per brangi draugams. Ot nereikia gėdintis ar kuklintis, nes efektyviausia dovaną "užsisakyti"

 Tad Huggies® Classic pataria

 

20140722135156-11972.jpg

Tinkamu metu pagalvokite, apsvarstykite ir sudarykite sąrašą daiktų, kuriuos vaikas norėtų gauti gimimo dieną, o paskui...išsiųskite visiems svečiams. Manote, jie pagalvos - koks siaubas? Ne, jie lengviau atsikvėps. Nes jūs supaprastinote jiems gyvenimą - nebereiks sukti galvą, ką padovanoti. Jiems tereiks išsirinkti iš sąrašo, ką nori padovanoti, ir pasakyti jums.

Kaip rodo praktika, patogiausia tokius sąrašus sudaryti uždarose grupėse socialiniuose tinkluose, kaip pvz. Facebook.

20140716162833-18606.jpg

Sukuriate grupę, pakviečiate visus, kas dalyvaus šventėje.

Paprastame word dokumente sudarote sąrašą doanų (galite pridėti dovanų nuotraukas, nurodyti nuorodas, parduotuves, kur šias dovanas rasti) ir įkekiate dokumentą į Facebook sukurtą grupę.

Būtinai paprašykite visų svečių peržiūrėti sąrašą ir išsirinkti tą dovaną, kurią ketina dovanoti. Patogiausia, kai svečiai tiesiai komentaruose rašo, ką renkasi, kad nesidubliuotų.

Ką įtrauksite į sąrašą, čia jau jūsų reikalas. Apie dovanas neretai rašome ir kalbamės Mamyčių klubo portale, tad pasidalinsime nuorodomis, kurios galbūt jums pravers.

DISKUSIJA: ką dovanojate eidami į svečius

DISKUSIJA: ką padovanoti naujagimiui?

14 geriausių dovanų idėjų

Dovanų idėjos krikštynų, palankynų ir gimtadienio progomis

Ką padovanoti 3-4 metų vaikui?

Gimtadienio idėja - vabalėlių puota

Ko reikia, kad gimtadieniai taptų įsimintina švente?

Ką padovanoti vaikui Kalėdoms ir Naujiesiems metams?