Metas apdovanoti savaitės blogerę!

Metas apdovanoti savaitės blogerę!

14. May 2015, 16:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

DŽIUGI NAUJIENA - jei kas savaitę parašai nors po vieną blogą ir patalpini Mamyčių klubo inernetinėje svetainėje, išauš diena, kai į tavo duris pasibels pašto kurjeris ir pristatys knygą dovanų! Smagu, tiesa :)

Metas apžvelgti visus jūsų pasakojimus, tekstus ir straipsnius, atsiųstus savaitės laikotarpyje, ir išrinkti vieną blogerę, kurią nudžiuginsime dar viena knyga.

Ačiū:

Odisejaaa Violetinės svajos

Jaldija Ar berniukai piešia gėles, Šikšnosparnių vakaras

Ganesas Noriu Miki Makos

Vinga Naujas mano statusas

Žvilė g.-b 5 mėnuo: rodom charakterį kaip reikiant

floryte Alpinariumo žavesys

Gintarep Aš vištoms duosiu šokolado

Lina_baj Pasiutėlės Urtės dienoraštis: man jau pusė metukų

Miesto_mama (Ne)ramios atostogos

Mamos rašo: Smulkiosios motorikos įtaka kognityvinei raidai

Šios savaitės knygą - 

Jo Walton "Tarp kitų"

20150429142431-46364.jpg

 

„Yra knygų, kuriomis norisi dalintis su draugais. Yra ir tokių, kurias, atsukus laiką atgal, norėtum padovanoti jaunesniam sau. Tačiau pasitaiko ir retų atvejų kaip Jo Walton „Tarp kitų“ – ji skirta kiekvienam iš mūsų.“ 

Tik pasirodžiusi, „Tarp kitų“ sukėlė didžiulį susidomėjimą mokslinės ir maginės fantastikos mėgėjų pasaulyje. Knyga pelnė Nebulos (2011 m.) Hugo (2012 m.) premijas, skiriamas geriausiems fantastikos kūriniams, buvo išrinkta geriausiu romanu 2012 m. Didžiosios Britanijos Fantastikos mėgėjų suvažiavime ir nominuota kaip geriausias 2012 m. kūrinys Pasaulio fantastikos mėgėjų suvažiavime. 

„Pasaulyje pilna šiurpių dalykų, bet jame galima atrasti nuostabių knygų.“ – Mori istorija nėra paprasta: netekusi dvynės sesers, ji išvyksta gyventi pas tėvą, kur kompaniją jai palaiko ištikimiausios bičiulės – knygos. Įtaigiu ir gyvu pasakojimu Mori dalinasi savo kasdienybės detalėmis, kur susipina realybės ir vaizduotės gijos, pradedama tikėti neįtikimu ir kiekvienoje akimirkoje ieškoma magijos krislelio. Mergaitės pasakojimas pavergia savo nuoširdumu ir moko, kad nepaisant visų fantastiškų istorijų, kurias perskaitome ar pamatome savo ekranuose, pati nuostabiausia – mūsų gyvenimas.

„Tarp kitų“ yra šiltas, unikalus ir įkvepiantis pasakojimas, skirtas ne tik knygų mylėtojams, bet ir visiems, kurie kada nors atrado ar ilgisi trupučio gyvenimo magijos.

dovanojame GINTAREP! 

Sveikiname ir lauksime atsiliepimo apie knygą.

O akciją tęsiame - laukiame jūsų blogų apie save, vaikus, receptų, patarimų, laidų aptarimų ar tiesiog apmąstymų ir kitą ketvirtadienį dar vienai blogerei įteiksime naują knygą!

Abu paukščio sparnai. Trumpos alegorinės istorijos

20150514155700-16885.jpg

ODISEJAaa ODISEJAaa 14. May 2015, 17:24

🌷🌷🌷

Liucyte Liucyte 14. May 2015, 16:52

🌷

jaldija jaldija 14. May 2015, 16:31

Sveikinimai🌷

14. May 2015, 16:09

🌷

lina_baj lina_baj 14. May 2015, 16:07

Sveikinimai!